user

Sales professional buitendienstVandaag

14/09/2022


Een hoge verantwoordelijkheid voor de vestigingen, een eigen auto en een laptop van de zaak? Fijn toch! Als sales professional bepaal jij je dag indeling. Je krijgt alle vrijheid in je werk en weet jouw energie om te zetten naar resultaten. Ben jij een persoon die niet stil kan zitten en het liefst op pad gaat? Zoek dan niet verder.

Wat ga je doen?
De ondernemers van de Flexibility Groep hebben jouw hulp hard nodig. Niet alleen tijdens de opstart maar ook daarna. Nieuwe klanten bellen, kandidaten zoeken, commerciële taken uitrollen of toch liever offertes maken? Je bepaalt samen met jouw leidinggevende waar de behoefte ligt. Hoe tof is het om de klant op weg te helpen naar de eerste resultaten. Heeft de ondernemer genoeg handvatten om zelf aan de slag te gaan? Top! Op naar de volgende ondernemer die jouw hulp hard nodig heeft. Graag zien we je af en toe op kantoor in Breda om samen met jouw leidinggevende te sparren en te evalueren en om natuurlijk bij te kletsen met jouw collega’s.

- Door jouw commerciële instelling weet jij onze ondernemers op weg te helpen door ze de nodige handvatten te bieden.
- Je weet kansen te benutten voor zowel de ondernemers als de klanten van de ondernemers.
- Samen met jouw leidinggevende bepaal je de behoefte van de ondernemers en stel je een commercieel plan op.
- Je weet onze marketingdiensten te verkopen bij zowel de ondernemers als de klanten van de ondernemers.
- Je houdt je administratie goed bij door gespreksverslagen en afspraken goed te noteren. Dit is gekoppeld aan jouw bonus.

Wie zijn wij
Wij zijn de Flexibility Groep. Een nationale franchisegever op het gebied van uitzendbureaus. Met onze zes verschillende ‘merken’, helpen wij (startende) ondernemers door het hele land om een eigen lokaal uitzendbureau op te zetten en deze te laten floreren. Met onze merken: Flexibility Office, Flexschilder, Flexstucadoor, HetUitzendbureau.nl, Technify, Flexibility Zorg en Flexibility Onderwijs opereren we in uiteenlopende (niche)markten en sectoren. We mogen ons dan ook met trots een van de grootste spelers op het gebied van Franchiseformules in de wereld van uitzenden en detachering noemen. (En trots zijn we dus zeker!)

Wat zoeken wij?
Iemand die het leuk vindt om zelfstandig zijn of haar doestellingen te behalen. Die zichzelf weet te motiveren en het leuk vindt om op pad te gaan.

- Affiniteit met de uitzendbranche is een pré;
- Je hebt een commerciële instelling;
- Je houdt van netwerken;
- Je bent klantvriendelijk;
- In het bezit van een rijbewijs;
- Je bent zelfstandig en maakt het liefst je eigen planning;
- Je bent graag onderweg;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift.

Wat bieden wij?
- Meer dan goed salaris (op basis van jouw niveau);
- Goede bonusregeling;
- Winstuitkering;
- Auto, telefoon en laptop van de zaak;
- Een contract van een jaar met uitzicht op vast dienstverband;
- Indien nodig hotelovernachtingen;
- Fiscfree (gave gadgets met belastingvoordeel);
- Gezellige vrijdagmiddag borrels;
- Leuke uitstapjes en feesten.