user

Sales Support MedewerkerVandaag

4/11/2022

Voor een relatie in de omgeving van Soest zoeken wij per direct een sales support medewerker fulltime.

Ben je gastvrij, service gericht en stel jij de klant centraal? Vind je het leuk om mensen echt te helpen? Dan heb jij hier misschien wel oren naar.......

Als sales support medewerker ben je werkzaam in een organisatie dat internationaal een van de marktleiders is op het gebied van gehoorbescherming! Gehoorbescherming voor onder andere: festivalgangers, motorrijders, zwemmers, reizigers, baby's en nog veel meer. Daarnaast houden zij zich bezig met mensen bewust maken van gehoorbeschadiging. Als medewerker krijg je trainingen en opleidingen aangeboden en met deze kennis ga jij mensen helpen. 

Wat ga je doen?
Als sales support medewerker houd jij je bezig met het opnemen van de telefoon, het beantwoorden van mails, het ontvangen van bezoekers en het scannen van (oor)afdrukken en de facturatie hiervan. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je hebt fysiek contact met klanten op kantoor en daarnaast veel per telefoon en mail. Daarnaast kun je met de kennis vanuit de trainingen en opleidingen, gehoorbescherming op maat aanmeten. Kortom, een veelzijdige baan waarbij je veel kunt leren!

Wat wij vragen;

  • Minimaal mbo4 werk en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
  • Je bent commercieel ingesteld en klantgericht.

Wat wij bieden;

Je wordt onderdeel van een gepassioneerd team en komt te werken in een inspirerende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Tevens krijg je bij deze functie de mogelijkheid om mee te gaan naar beurzen en festivals.

Interesse? Of heb je vragen? Bel of mail mij op 06-23394170 of soest@flexibility.nl 
Groet Jeannette de Bruin