user

Routerverkoper Diepvriesproducten (franchisenemer)Vandaag

1/08/2022

Wil jij je eigen baas worden en wil je hoogwaardige producten verkopen aan jouw eigen klanten? Dan hebben wij een geweldig aanbod voor jou!

In deze rol verkoop je hoogwaardige boodschappen aan je eindklanten. Jouw producten staan voor de beste kwaliteit en zijn als zodanig bekroond. Deze toekomstbestendige en crisisbestendige activiteit biedt je afwisselend contact met mensen en voldoende vrijheid voor je eigen werkritme. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je werktijden bepalen en heb je zo de mogelijkheid om een goede balans tussen werk en privé te behouden. Veel collega's doen het werk dan ook al decennialang!

Wat ga je dan precies doen?
Je gaat gebruik maken van het concept van deze franchisegever. In de begin-fase ga je je eigen klantenbestand opbouwen in je eigen regio/woonplaats. Daarnaast ga je je eigen geworven klanten zelf bezoeken met een diepvriesauto. Je gaat in gesprek met de klant om te achterhalen waar op dat moment de behoefte ligt. Deze kun je dan direct uit de auto halen en verkopen aan de klant. Hoe meer je verkoopt en hoe blijer de klant, hoe hoger je inkomen is. Bij sommige klanten komen onze ondernemers al meer dan 10 jaar!

Jij brengt:

  • Verlangen om eigen baas te zijn
  • Communicatiekracht
  • Organisatievaardigheden
  • Bent in het bezit van een rijbewijs klasse B

Wat mag je van deze fijne franchisegever verwachten?

Ze zijn een bekend premium merk dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Alle ervaring wordt graag met jou gedeeld. Ze bieden intensieve trainingen, scholing en ‘on the job’ begeleiding. Daarnaast bieden zij de volledige infrastructuur zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met ondernemen en de klanten te voorzien van de heerlijkste diepvriesproducten.

Om snel en duurzaam succesvol te worden heb je, naast volop training en begeleiding, de eerste maanden geen kosten, na 3 maanden ga je bijvoorbeeld pas leasekosten betalen voor de auto. Hiernaast ontvang je het eerste jaar in ieder geval een garantie basisinkomen om een vliegende start te kunnen maken.

Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar jasmijnenmarlies@flexibility.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-41548668. Wij kijken uit naar jouw reactie!