user

RecruiterVandaag

26/01/2023


Recruiter is het mooiste vak ter wereld! Je hebt direct positieve impact op het leven van jouw kandidaten en opdrachtgevers. Bij Flexibility Limburg focus je op officevacatures en meertalige kandidaten. Vanuit onze hoofdvestiging Maastricht- Airport kun je meteen bij ons aan de slag!

Dit is ons DNA
Flexibility Limburg is gespecialiseerd in office vacatures in o.a. logistiek, sales, finance, inkoop, marketing en kwaliteit. Wij maken de perfecte match tussen talent en bedrijf. Wij verbinden bedrijven in heel Limburg met de juiste (meertalige) talenten. Door in te spelen op de behoeften van bedrijven én van (latent) werkzoekenden, zorgen wij voor de juiste match! Dat wij dit op een openhartige, eerlijke en professionele manier doen, zonder los te laten wie wij echt zijn, dat is vanzelfsprekend voor ons.

Flexibility is een franchiseorganisatie waarbij er lokaal 100% ondernemerschap wordt gegeven. De backoffice is professioneel en wordt vanuit Breda gestuurd. Paul Bergs is franchisenemer binnen Flexibility. Met veel enthousiasme runt hij het kantoor in Limburg, waar hij inmiddels werkt met een team van 10 collega's.

Dit bieden wij jou
Wij bieden een uitdagende baan voor 32-40 uur per week. Jij gaat, samen met je collega’s, bij ons aan de slag met het invullen van openstaande vacatures.

 • Salaris tussen de €2.400 en €3.100 bruto per maand (inschaling op basis van leeftijd & ervaring);
 • 26-28 vakantiedagen per jaar en 1 extra vrije dag op je verjaardag;
 • 1 vaste thuiswerkdag per week;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Goede pensioenregeling (NN);
 • Toegang tot Goodhabitz online trainingen;
 • Informele werksfeer binnen een gedreven team;
 • Een uitstekende onboarding én best veel personeelsuitjes!

“We delen onze achtergrond in recruitment, maar verder is iedereen heel verschillend. Misschien dat het daarom juist zo’n gezellig en hecht team is.”

“Na jarenlang in aantallen te hebben moeten denken, is de werkwijze bij Flexibility Limburg een verademing. De voldoening bij een plaatsing is veel groter. Dat geldt ook voor de dankbaarheid van kandidaten en opdrachtgevers. ”

Dit is jouw DNA
Je weet als geen ander hoe recruitment anno 2022 werkt en het geeft je energie om de candidate experience van kandidaten te optimaliseren. Het zorgen dat ons kandidatenbestand up to date is en dat mensen jou weten te vinden, doe je vanuit een natuurlijke rol. Je bent gedreven in het vinden van de juiste kandidaat voor onze vacatures. Je overziet zaken en schakelt snel wanneer dat nodig is. Daarbij staat altijd de kandidaat centraal. Jij maakt op een natuurlijk manier verbinding met anderen en krijgt zaken gedaan! 

Jij bent energiek, sociaal, communicatief sterk en iemand die z’n zaakjes op orde heeft. Als professional probeer je elke dag het maximale uit je zelf te halen. Je zoekt vrijheid maar ook verantwoordelijkheid in je baan. Bovendien houd je van dynamiek en snel schakelen. Veel vacatures in eigen beheer is geen probleem, daar krijg jij juist energie van. Daarnaast ben je iemand die spontaan is, een natuurlijke interesse heeft in andere mensen en de gunning krijgt bij onze kandidaten. Maar bovenal heb je plezier in je werk.

 • Jij beschikt over HBO-werk- en denkniveau;
 • Ervaring als recruiter of ervaring in de uitzendbranche is uiteraard een grote pré;
 • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift;

Hebben we een match?
Ben jij gedreven en lijkt het jou iets om in onze hechte en snelgroeiende organisatie jouw steentje bij te dragen? Reageer dan direct op onze vacature! Dan drinken we snel een kop koffie en kijken we of wij écht bij elkaar passen!

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Joep Zwikker (06-15133895). Wil je eens kijken hoe we zaken doen dan volg ons op ons LinkedIn pagina @Flexibility Limburg.