user

RecruiterVandaag

14/09/2022

Recruiter is het mooiste vak ter wereld! Je hebt direct positieve impact op het leven van jouw kandidaten en opdrachtgevers. Bij Flexibility Limburg focus je op officevacatures en meertalige kandidaten. Vanuit onze hoofdvestiging Maastricht- Airport kun je meteen bij ons aan de slag!

Dit is jouw DNA
Je weet als geen ander hoe recruitment anno 2022 werkt en het geeft je energie om de candidate experience van kandidaten te optimaliseren. Het zorgen dat ons kandidatenbestand up to date is en dat mensen jou weten te vinden, doe je vanuit een natuurlijke rol. Je wordt enthousiast van het schrijven van een pakkende en creatieve vacaturetekst en bent gedreven in het vinden van de juiste kandidaat voor onze vacatures. Daarbij staat altijd de kandidaat centraal. Jij maakt op een natuurlijk manier verbinding met anderen.

“We delen onze achtergrond in recruitment, maar verder is iedereen heel verschillend. Misschien dat het daarom juist zo’n gezellig en hecht team is.” – Nienke (recruiter)

Jij bent energiek, sociaal, communicatief sterk en iemand die z’n zaakjes op orde heeft. Als professional probeer je elke dag het maximale uit je zelf te halen. Je zoekt vrijheid maar ook verantwoordelijkheid in je baan. Bovendien houd je van dynamiek en snel schakelen. Veel vacatures in eigen beheer is geen probleem, daar krijg jij juist energie van. Daarnaast ben je iemand die lekker spontaan is, een natuurlijke interesse heeft in andere mensen en de gunning krijgt bij onze kandidaten. Maar bovenal heb je plezier en lol in je werk.

  • Jij beschikt over HBO-werk- en denkniveau
  • Ervaring als recruiter of de uitzendbranche
  • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift
  • Spreek je nog een andere vreemde taal, dan is dat zeker een pre! 

Dit is ons DNA
Flexibility Limburg is gespecialiseerd in office vacatures in o.a. logistiek, sales, finance, inkoop, marketing en kwaliteit. Wij maken de perfecte match tussen talent en bedrijf. Wij verbinden bedrijven in heel Limburg met de juiste (meertalige) talenten. Door in te spelen op de behoeften van bedrijven én van (latent) werkzoekenden, zorgen wij voor de juiste match! Dat wij dit op een openhartige, eerlijke en professionele manier doen, zonder los te laten wie wij echt zijn, dat is vanzelfsprekend voor ons.

Flexibility is een franchiseorganisatie waarbij er lokaal 100% ondernemerschap wordt gegeven. De backoffice is professioneel en wordt vanuit Breda gestuurd. Paul Bergs is franchisenemer binnen Flexibility. Met veel enthousiasme runt hij het kantoor in Limburg, waar hij Inmiddels werkt met een team van 8 collega's.

Sinds begin november zitten we in een nieuw en groter pand op Maastricht-Airport. We hebben ook net een nieuwe vestiging geopend in Roermond!

Dit bieden wij jou
Wij bieden een uitdagende baan voor 32-40 uur per week. Jij gaat, samen met je collega’s,  bij ons aan de slag met het invullen van openstaande vacatures.

  • Salaris tussen de € 2400 en € 3100 euro per maand (inschaling op basis van ervaring);
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling;
  • 26-28 vakantiedagen per jaar;
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • Gezellig, informeel team;
  • Een uitstekende onboarding!

“Na jarenlang in aantallen te hebben moeten denken, is de werkwijze bij Flexibility Limburg een verademing. Ik heb nu de tijd om me in de carrière van een kandidaat te verdiepen.  De voldoening bij een plaatsing is veel groter. Dat geldt ook voor de dankbaarheid van kandidaten en opdrachtgevers. ” – Lenny (recruiter)

Hebben we een match?
Ben jij gedreven en lijkt het jou iets om in onze hechte en snelgroeiende organisatie jouw steentje bij te dragen? Reageer dan direct op onze vacature! Dan drinken we snel een kop koffie en kijken we of wij écht bij elkaar passen!

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Joep Zwikker 06-15133895 of via limburg@flexibility.nl!