user

Projectleider Installatietechniek te UtrechtVandaag

14/09/2022


Voor een familiebedrijf in de installatietechniek te Utrecht zoeken wij een enthousiaste Projectleider Installatietechniek.

Als Projectleider installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van aanleg, renovatie tot en met onderhoud van installaties voor water, gas, sanitair, verwarming en ventilatie van diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement. Daarnaast zorg je voor de goede afstemming met de opdrachtgevers en leveranciers. Uiteraard zijn dit duurzame installaties en werk je met de nieuwste technieken!

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team van projectleiders te versterken. Binnen dit team werk je samen met de projectleiders, werkvoorbereiders en uiteraard de monteurs om de projecten van begin tot eind in goede banen te leiden. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de regio Utrecht.

Wat ga je doen?

Als projectleider houd je overzicht en neem je de leiding. Je hebt een commerciële instelling en je kan snel schakelen. Je begeleidt een bouwteamaanvraag of een RGS-project van start tot oplevering. Je gaat naar bouwvergaderingen, stuurt werkvoorbereiders aan, bezoekt de bouw regelmatig en onderhoud contacten met klanten, leveranciers en andere partijen. Organisatorisch, technisch en financieel ben je verantwoordelijk voor jouw projecten. Natuurlijk stel je hoge eisen aan de kwaliteit, het veilig werken en de klantvriendelijkheid van jouw team.

Je dagelijkse bezigheden;

-Projecten volgen en sturen, opleveren op kwaliteit en rendement.

-De complete projectdocumentatie aanmaken en beheren.

-Vraagbaak en aanspreekpunt voor opdrachtgever, monteurs, onderaannemers, inleenkrachten en andere belanghebbenden.

-Zorgdragen voor de financiële en administratieve afhandeling van een project.

-Zorgdragen voor veiligheid op de bouw, houdt toezicht op het gebruik van PBM’s en naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften (VCA).

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde MBO-4/HBO, of door ervaring verkregen competenties
  • Administratief goed onderlegd
  • Relevante ervaring in de installatietechniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In bezit van een geldig VCA-diploma
  • Woonachtig in de omgeving Utrecht of directe omgeving

Wat kun je verwachten;

Je komt te werken in een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot zo’n 80 medewerkers. Er heerst een fijne onderlinge werksfeer en je naast een goed salaris krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Interesse of vragen? Gelieve contact op te nemen met Jeannette de Bruin te bereiken op 06-23394170 of per mail soest@flexibility.nl