user

Project EngineerVandaag

2/08/2022


Vind jij het leuk om processen binnen een grote logistieke omgeving te optimaliseren? En ben jij goed in het nauwkeurig verwerken, analyseren en monitoren van gegevens? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze klant, een grote logistieke dienstverlener uit Roosendaal, zijn we op zoek naar een Project Engineer. Dus ben jij stressbestendig en heb je een mindset waarbij continue verbeteren de boventoon voert? Lees dan snel verder!

Wat wordt er van jou verwacht als Project Engineer?

Jij bent als Project Engineer verantwoordelijk voor de begeleiding van verbeterprojecten voor de bestaande warehouses, en voor implementatieprojecten voor (nieuwe) klanten. Door jouw goede ideeën werken de afdelingen effectiever en efficiënter.

Je maakt deel uit van de afdeling Operational Excellence binnen de campus. De standplaats zal een van de warehouse locaties in Roosendaal zijn, maar ook binnen de andere locaties en processen in Roosendaal kan je ingezet worden voor projecten. Jouw direct leidinggevende is de Engineering Lead. Binnen de campus werk je samen in een team van engineers met verschillende expertises. Samen dragen jullie bij aan de continue verbetering van de campus. 

Wat zijn jouw taken als Project Engineer?

Als Project engineer werk je aan meerdere projecten tegelijk van verschillende complexiteiten. Dit kan het ontwerpen van een nieuwe lay-out van het warehouse zijn, of een implementatie van een innovatie. Collega’s zien jou vaak met je werkschoenen aan, maar je zit ook regelmatig op kantoor om bijvoorbeeld projectmeetings te begeleiden, planningen te maken, data te analyseren of te rapporteren.

Een voorbeeld: Je merkt dat een verpakkingsproces niet goed loopt en efficiënter moet. Hoe los je dit op? Je praat altijd eerst met de mensen op de werkvloer over het huidige proces. Is dit voor hen ook een probleem? Hoe groot is volgens hen het probleem? Wat valt hen nog meer op? Nu je het probleem helder hebt, ga je terug naar je bureau om in de data te checken hoe groot het probleem daadwerkelijk is. Hier zie je dat tussen 12.00u en 16.00u het inpakken ineens een stuk langzamer gaat! Je gaat op zoek naar de oorzaak, bedenkt een oplossing en zorgt ook dat de juiste mensen het oplossen. Problem solved? Dan check je of het nu ook écht beter loopt. Je legt alles netjes vast en brengt het management op de hoogte. Next!

Wat willen wij graag in jou terug zien als Project Engineer?

Je brengt onder anderen de volgende kennis en ervaring mee:

 • 1-3 jaar werkervaring in de logistiek of consultancy of interim opdrachten met betrekking tot logistiek en supply chain;
 • HBO/WO bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of logistiek;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Zeer vaardig met geautomatiseerde systemen;
 • Zeer vaardig met MS Office;
 • Uitstekende sociale en communicatievevaardigheden;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat mag jij verwachten als Project Engineer?

Deze organisatie kent een informele en transparante bedrijfscultuur. Zij bevinden zich in een dynamische en groeiende markt. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Zij bieden volop carrièremogelijkheden en denken in kansen.

Daarnaast:

 • Een fulltime salaris tussen € 2.558,16 - € 3.612,71 bruto per maand (inschaling o.b.v. van kennis en ervaring);
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Mogelijkheid voor een dienstverband van 32 uur;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken van 1-2 dagen per week;
 • 25 vakantiedagen en mogelijkheid tot het (ver)kopen van extra verlof;
 • Winstuitkering van max. 3% bij positieve bedrijfsresultaten;
 • Laptop en telefoon;
 • Goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld


Ben jij enthousiast en zie je de baan helemaal zitten. Solliciteer dan nu en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen!