user

ProductiemedewerkerVandaag

16/06/2021

Functie omschrijving

Productiemedewerker

 

Wat ga je doen als productiemedewerker?
Als productiemedewerker bij SEP Peeters ben je van alle markten thuis. Je bent flexibel inzetbaar en je komt bij bedrijven waar anderen niet zo snel komen. De werkzaamheden die je verricht zijn zeer divers, bijvoorbeeld sorteer- en inpakwerkzaamheden of productiewerkzaamheden aan de machine. Productiemedewerkers werken in ploegendienst wat betekent dat je ook met de werktijden flexibel bent. De diensten die je als productiemedewerker draait zijn zowel in de ochtend, de middag als in de avond.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt een technische achtergrond, dat is namelijk wel zo handig als je met machines werkt.
  • Ervaring als productiemedewerker is een pré.
  • Een geldig heftruckcertificaat is een pré.
  • Je wilt werken in ploegendiensten.
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, ook in de avonden en in het weekend.
  • Je werkt netjes en nauwkeurig.

Wat biedt Sep Peeters?
Werken voor SEP Peeters houdt in dat we jou gaan ontzorgen. Wij houden rekening met je wensen en introduceren je bij je nieuwe werkomgeving. Ook wanneer je al bent geplaatst houden we contact met je zodat we zeker weten dat jij op de juiste plaats zit. Kom je uit het buitenland dan nemen wij alle zorgen uit handen. Wij regelen huisvesting, alle benodigde papieren en vervoer van en naar je werk. Wil je meer weten over SEP Peeters? Kijk dan op onze pagina voor kandidaten. 

 

Solliciteren bij SEP Peeters
Wil je graag solliciteren op deze functie? Dat kan via de button “Direct solliciteren”, Facebook of via WhattsApp. Wil je meer informatie dan kun je ons bellen op 0478 57 18 60.