user

Process Controller LogistiekVandaag

13/09/2022

In de rol als proces controller draag jij waardevol bij aan het behalen van de structurele perfomance en klanttevreddenheid! Dit doe je door binnengekomen orders optimaal te beheren en te verdelen over de gehele Eindhoven site. Hiervoor schakel jij met veel verschillende afdelingen (inventory control, outbound, inbound) en ben jij vaker te vinden in de warehouse. Ben jij daarnaast ook creatief en heb jij ideeën en verbetervoorstellen om jouw rol vorm te geven en nog effectiever maken? Lees dan verder.. 

Wat wordt er van jou verwacht al process controller...

In jouw rol als proces controller ga jee steentje bijdragen aan een verbeterproces op een afdeling. Je wordt ingewerkt op een systeem van een klant die je binnen de kortste keren van binnen en van buiten kent. Met dit systeem bepaal je vervolgens welke orders er verwerkt worden. Zo zorg je ervoor dat alles gestroomlijnd verloopt en orders compleet de expeditie aankomen om verzonden te worden. 

 • Rapportages maken in het digitale voorraadsysteem en orders beheren;
 • Afwijkingen, trends en forecasts (gebaseerd op fysiek en digitale gegevens indentificeren;
 • Verbetervoorstellen- en projecten bedenken en implementeren;
 • Focussen op het klantbelang en het behalen van afgesproken KPI's
 • Je denkt actief mee over wat er beter kan en doe je verbetervoorstellen waarmee je de supervisors overtuigt.

In welk team kom je terecht als process controller..
Je komt te werken in het operations managementteam van de klant in Eindhoven. Je bent onderdeel van een team van 7 collega's. De sfeer binnen het team en op de site kenmerkt zich al informeel, betrokken en persoonlijk. In deze functie rapporteer je aan de operations manager. Het team van process controllers werkt in 2 shifts de ochtendshifts van 6:00 tot 15:00 en de avondshift van 15:00 tot 00:00. 

Wat mag jij verwachten als process controller?

Bij onze opdrachtgever werkt een gemotiveerd team dat elke dag weer voor een maximaal resultaat gaat. Je krijgt de ruimte om te groeien en eigen inbreng te delen (transparante bedrijfscultuur). Je bent werkzaam bij één van de grootste grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Een organisatie die graag de klant ontzorgt. Je krijgt bij onze opdrachtgever dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. Sky is the limit!! Voor het werken van shifts staat uiteraard een interessant percentage tegenover en zijn er interessante arbeidsvoorwaarden. 

Wat wij het liefst van jou terugzien in het gesprek?
Wij zijn op zoek naar energieke process controller die een kei is in het coördineren van de orderplanning en het maken van managementrapportages.

 • Sociaal vaardig en communicatief sterk en krijgt hiermee een team van mensen met je mee;
 • Stressbestendig is voor jou een welbekend woord, je hebt de mindset waarbij continue verbeteren de boventoon voert.
 • MBO - of HBO werk en denkniveau;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Gedegen ervaring met MS Office, must Excel een must.
 • Bereikbaarheid opdrachtgever

De opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven, wat goed te bereiken is met veel parkeermogelijkheden. Ook stopt er een bus 100 meter van het pand. 

Ben jij enthousiast en zie je de baan helemaal zitten. Solliciteer dan nu en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen!

LEER FLEXIBILITY KENNEN
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...

BLIJF OP DE HOOGTE! Klik op onderstaande Links 

LinkedIn Zakelijk  Linkedin Contactpersoon vacature | Vacatures automotive