user

PlannerVandaag

14/09/2022

Centrumspits gezocht! Ben jij een planner pur sang? Hou je van uitdagingen en puzzelen? Kom je uit de buurt van Deventer? 

Onze opdrachtgever, een onderzoeks- en adviesbureau in Deventer zoekt een centrumspits / planner die als spil tussen binnendienst en buitendienst werkt.

Als planner heb je een uitgebreid en uitdagend takenpakket. Geen dag is hetzelfde. Jouw creatieve manier van denken mag je elke dag inzetten.

Met behulp van het ritplansysteem (Ortec) wordt een grove planningsopzet gemaakt; daarna mag jij gaan finetunen (per dag, week en maand). Jij weet dat Nummer Een en Hongerige Wolf niet vlak bij elkaar liggen. Nederlandse steden en dorpen hebben geen geheimen voor je.

Ook heb je een signaleringsfunctie richting management en heb je dagelijks contact met klanten en de buitendienstmedewerkers. Je kunt veel gelijktijdig en hebt snel overzicht. Je werkt, in overleg met je collega's ergens tussen 8-18 van maandag tot en met vrijdag. 

De cultuur van deze organisatie kenmerkt zich door; professionele houding naar klanten, intern een informele, ongedwongen, can-do cultuur, waar medewerkers met plezier samenwerken. Het bureau staat voor kwaliteit van de geleverde werkzaamheden richting hun klanten maar ook richting haar werknemers; naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden divers waarbij zij veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van de medewerkers. Dus wil jij uitstekende carrièrekansen zodra jij hier aan de slag gaat? Dan is dit jouw uitdaging.

Heb jij ervaring als planner? Spreekt de organisatie je aan?

Ben jij de schakel tussen binnen en buiten en heb je

- een afgeronde hbo-opleiding

- ervaring met een geautomatiseerd planningssysteem/ ritplansysteem.

- minimaal 2 jaar werkervaring als planner

- uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift. 

 

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

- prioriteiten stellen

- stressbestendig

- flexibel in denken, doen en tijd

- full time beschikbaar (32 uur is evt. mogelijk)

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende baan (jaar contract met uitzicht op vast dienstverband) met veel verantwoordelijkheden, fijn werkklimaat en superleuke collega's.

Kom je werken? Stuur je CV of LinkedIn profiel naar esther.huurman@flexibility.nl. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via 0624335003.

Bedenk ook dat we meer vacatures hebben, en dat we graag voor je op zoek gaan.  Bel direct naar Esther Huurman, 06-24 33 5003.

Als je meer wilt weten over Flexibility, kijk dan op www.flexibility.nl/stedendriehoek