user

PLANNER / COMMERCIEEL MEDEWERKER REIZEN (40 uur)Vandaag

28/07/2022

Organisatie
Veenstra Reizen is een traditioneel familiebedrijf sinds 1928. Wij verhuren touringcars en hebben een ruime ervaring op het gebied van het organiseren van (groeps)reizen, dagtochten en excursies voor bedrijven, verenigingen en scholen. Van een transfer tot een compleet verzorgde reis zowel nationaal als internationaal. Veenstra Reizen werkt vanuit Buitenpost en beschikt over 12 eigen touringcars van 30 tot 90 personen per touringcar.

Functie
Voor deze veelzijdige functie zijn we op zoek naar een flexibel ingestelde en gedreven commerciële kracht. Je bent communicatief sterk, zelfstandig, secuur en bedreven in het organiseren en plannen.

Als planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van onze touringcars en chauffeurs. Jij stuurt de chauffeurs aan en bent het eerste aanspreekpunt, daarnaast onderhoudt je contact met de klant. Je zorgt ervoor dat onze chauffeurs tijdig op de hoogte zijn van hun werkzaamheden en dat zij beschikken over de juiste documenten en papieren om de werkzaamheden uit te voeren.

Door de diversiteit aan ritten, klanten en verzoeken is geen dag hetzelfde. Jij zorgt iedere keer weer voor een perfect georganiseerde planning. Naast de planning voer je diverse administratieve werkzaamheden uit en en stel je reisprogramma’s en offertes op.

Tijdens deze functie zal de nadruk liggen op de planning, met name in de drukke maanden april t/m september.

Wat vragen wij:
- je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau
- je hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden
- je bent zelfstandig en stressbestendig
- je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- je beschikt over enkele jaren ervaring in een commerciële omgeving
- goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij:
- een marktconform salaris, volgens CAO
- een team van enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
- uitdagende en variërende werkzaamheden in een hecht bedrijf

Herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen en heb je zin om voor 40 uur voor ons te komen werken? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar Veenstra Reizen, T.a.v. dhr. S.F. Veenstra, Einsteinstraat 7, 9285 WN Buitenpost of per mail naar busverhuur@veenstrareizen.nl

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan