user

Operator / KwaliteitsmedewerkerVandaag

26/01/2023

We zoeken een Operator / Kwaliteitsmedewerker voor een Brabants bedrijf in Tilburg. 

Wat vragen we jou:
- technisch inzicht
- bij voorkeur een VCA-certificaat
- heftruckcertificaat zou wel handig zijn
- kwaliteitsbewustheid, betrokkenheid en kunnen samenwerken.
Je hebt de bereidheid om, indien nodig, in 2-ploegendienst te werken of incidenteel op zaterdag. Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal.

In deze functie bedien je de extrusie machine en je voert daarbij productieopdrachten uit volgens receptuur. Je neemt de productieplanning door en vult productie urenlijsten in. Je voert controles uit op kleur en korrelgrootte en neemt monsters voor de kwaliteitscontrole. Ook het schoonmaken van de machine en van overige toebehoren behoort tot je taken. Je zorgt voor het afzakken van geproduceerde masterbatches, voorziet zakken van juiste stickercodes en transporteert vervolgens de geproduceerde masterbatches (met behulp van de heftruck) naar het magazijn.

Werktijden zijn van 07.30 tot 16.00 uur.

Salariëring is marktconform, Vakantiedagen bij aanvang 24 dagen, na 2 jaar jaarlijkse opbouw met 1 dag extra tot 30 dagen. Een collectieve zorgverzekering, fietsplanregeling en bedrijfsfitnessregeling.

Wij zijn professionals die met jou je carrière pad bewandelen om je zo snel mogelijk aan een leuke werkgever te verbinden. Negen van de tien medewerkers die door ons worden bemiddeld komen binnen zeven maanden in dienst bij het bedrijf. Spreekt bovenstaande functie jou aan, of wil je er meer over weten? Aarzel niet om contact op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06. 16 11 39 33 of per mail via emine.demir@flexibility.nl