user

Operations ManagerVandaag

4/11/2022

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de outbound afdeling. Je stuurt een team aan van drie Warehouse Supervisors, vijf Assistant Supervisors en 80 Warehouse Operators. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van een cultuur waarin de medewerkers zich thuis voelen en gedreven zijn om samen te werken aan een optimale dienstverlening voor de klant. Je werkt doelgericht en vindt de balans tussen de belangen van de medewerkers, het bedrijf en de klant. In jouw rol als Operations Manager ben je onderdeel van het Site Management team en rapporteer je aan de Contract Manager.

Wat ga je doen?  
Je komt te werken op de Medical Device Campus. In dit grote distributiecentrum van meer dan 100.000m2 verzorgt men de logistieke processen voor de hightech Medical klanten.
Dit met veel gedrevenheid, klantfocus en een continue focus op operational excellence.
Op een informele wijze werkt men iedere dag in een “lean” en dynamische omgeving. De klant waarvoor jij verantwoordelijk bent is gespecialiseerd in medische hightech apparatuur en levert vooral aan ziekenhuizen. Op de locatie in Heerlen zijn op dit moment zo’n 500 mensen werkzaam. De verwachting is een verdere groei de komende jaren. Ruimte genoeg voor uitbreiding en ontwikkeling.

Aanbod 
- Een marktconform salaris van €4.300 - €6.000,- bruto per maand; 
- Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
- Een informele en transparante bedrijfscultuur; 
- 25 vakantiedagen, 5 Adv-dagen en mogelijkheid tot het (ver)kopen van extra verlof;
- Winstuitkering van max. 3% bij positieve bedrijfsresultaten;
- Goede pensioenregeling en 8% vakantiegeld;
- Mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve (zorg)verzekering met korting.

Wat neem je mee? 
Jouw passie en inzet staan garant voor een zeer tevreden klant. Met een behoorlijke dosis aan aansturende ervaring binnen een warehouse omgeving, haal je uitdaging uit de aansturing van een volledig logistieke operatie. Met jou hands-on mentaliteit is er geen probleem wat niet opgelost kan worden. Je staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen wanneer de situatie daar om vraagt. Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring met je mee:
- Een relevante, afgeronde Bachelor of Masteropleiding, bij voorkeur in de richting van logistiek of (technische) bedrijfskunde;
- 3 tot 5 jaar ervaring in een aansturende positie binnen de (contract)logistiek;
- Zeer vaardig met MS Office en warehouse management systemen;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met Nienke Klaar op 06-11445040 of kijk op onze website www.flexibilitylimburg.nl