user

Online Marketeer - Content CreatorVandaag

29/07/2022

De baan

In deze functie, ben je verantwoordelijk voor álle facetten van het markettingtraject. Het gaat om een baan voor lange termijn waarin je direct in dienst gaat bij het bedrijf. Het bedrijf zit gevestigd in Ravels, vlak over de grens bij Tilburg.

Je bent een kei in online marketing. Je beheerst de skills van de relevante social media kanalen in de B2B markt. Op basis van gestelde budgetten weet je het maximale rendement te behalen naar conversie in echte sales. 

De taken bestaan o.a. uit:

  • Campagnes opzetten, opvolgen, analyseren ,fine-tunen op Linked-In , Facebook, Instagram, etc.
  • Actief onderhoud website met campagnes , artikelen, nieuwsbrieven én producten.
  • Opzetten markt onderzoek in verschillende marktsegmenten voor analyse.
  • Klant tevredenheid onderzoek: face to face, telefonisch en mail-campagnes.
  • Opzetten marktgerichte artikelen met toepassing van producten bij echte klanten.
  • Opzetten creatieve, compacte video’s om al je campagnes een boost te geven.
  • Online sales binnen halen dmv bovenstaande acties

Jij

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met veel interesse voor onlinemarketing en zijn tools. Je hebt een commerciële instelling en weet met je creatieve en communicatieve vaardigheden acties om te zetten naar conversie. Je kunt goed luisteren, maar je hebt lef om jezelf te bewijzen in jou expertise. Je werkt secuur, zonder de tijd uit het oog te verliezen. Je bent jezelf, Down-to-Earth, net zoals onze klanten.

Met jou bestaande netwerk in marketing ondersteunende bedrijven haal je het maximale uit de budgetten.

Wat kan je verwachten

Surveyour biedt je een aantrekkelijk salaris, met flexibele arbeidsvoorwaarden passend bij je verworven competenties en  behaalde successen. Daarbij stellen wij de tools voor je functie een bedrijfswagen ter beschikking.

Surveyour geeft je een gedegen begeleiding waarna je zelfstandig aan de slag kunt. In een job met alle vrijheid om de functie samen met het hele team op je eigen manier succesvol invulling te geven. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Ravels, thuiswerken is mogelijk zonder dat de samenwerking met de rest van je collega’s kwaliteit verliest. Onderlinge dag- dagelijkse communicatie is een belangrijk onderdeel van ons en jou succes!

Over het bedrijf

Surveyour is de specialist in toepassing van GPS Meet-en uitzetapparatuur voor de bouw, Infra en Groen. Surveyour is exclusief dealer in de Benelux van het merk CHC Navigation, SOKKIA en Handheld. Maar ook verdeler van Pythagoras CAD Software en 06GPS. Meten en uitzetten met GPS maken wij begrijpelijk en bereikbaar door onze gebruiksvriendelijke apparatuur met een degelijke kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling met  1 op 1 support. Door onze jarenlange technische en commerciële ervaring op het gebied van GPS, hebben wij alle kennis in huis om gebruikers van GPS-meetapparatuur op de juiste manier te helpen. 

Ben je enthousiast en herken jij jezelf in bovenstaand profiel dat wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan solliciteren via onderstaande button, je cv sturen naar: rens.verhaar@hetuitzendbureau.nl of direct bellen naar: 06-10768823.