user

Ondernemer uitzendbranche Flexibility Multilingual AmsterdamVandaag

26/01/2023


Ben jij een gedreven persoon die de ambitie heeft een eigen onderneming te starten binnen onze franchiseformule? Heb je iets van de wereld gezien en ben je gefascineerd door mensen en talen? Dan kun je bij ons de eigenaar worden van je eigen uitzendbureau, Flexibility Multilingual.

Als ondernemer pur sang bemiddel jij multilingual kandidaten naar een andere baan. De klanten die jij gaat benaderen zijn veelal internationale spelers die graag zaken doen in hun eigen taal. Jij zorgt ervoor als lokaal ondernemer dat je het aanspreekpunt wordt voor vacatures en werkzoekenden binnen dit dynamische, specialistische label.


Wat vragen wij
De Flexibility Multilingual ondernemer in een notendop
  • Het benaderen van potentiële klanten om vacatures binnen te halen;
  • Je werft en bemiddelt mulitlingual kandidaten voor deze vacatures;
  • Je weet jezelf als arbeidsbemiddelaar op de kaart te zetten in jouw werkgebied;
  • Het is jouw onderneming en met jouw natuurlijke gedrevenheid ga je ervoor zorgen dat dit een succes wordt!
  • Om succesvol te kunnen bemiddelen is het essentieel om vloeiend Nederlands én Engels te spreken, daarnaast is het ook van belang om op schrift ook de beide talen goed te beheersen.
  • Kijk op www.flexibilitymultilingual.nl/de-taal-van-het-matchen voor enthousiaste verhalen van klanten en kandidaten.


Wat bieden wij
Als franchisegever bieden wij jou uitgebreide ondersteuning, denk o.a. aan trainingen op het gebied van wet & regelgeving, commercie en ondernemerschap. Wij hebben een professionele backoffice die jou 100% ondersteunt. Jij kunt je als ondernemer full focus richten op de core business.

Interesse?

Wil je meer informatie over onze organisatie? En ben je benieuwd naar het multilingual label www.flexibilitymultilingual.nl

Bel dan voor een vrijblijvende afspraak naar telefoonnummer 076-5482111 of stuur jouw cv/profiel naar recruitment@flexibility.nl

Flexibility Multilingual

Flexibility Multilingual is het jongste label binnen de Flexibility Groep. Binnen dit Internationale label wordt de focus gelegd op het bemiddelen van multilinguals binnen Internationale bedrijven in heel Nederland. Vanwege de internationalisering van onze economie neemt de vraag naar native speakers toe binnen Nederlandse bedrijven. Immers, Uw klanten willen graag zaken doen in hun eigen taal. Ónze ondernemers beschikken over een internationaal netwerk en weten precies wat u als internationaal ondernemer nodig heeft.