user

Occasion verkoper voor de regio ArnhemVandaag

26/01/2023

Voor een professioneel en groeiende organisatie in de regio Arnhem, zoeken we een gedreven en enthousiaste autoverkoper.


Je hebt minimaal een afgeronde IVA of vergelijkbare opleiding en hebt minimaal 3 jaar ervaring in de autobranche als verkoper.

Tevens ben je een top gastheer /vrouw voor de klanten en in staat een prettig maar overtuigend verkoopgesprek te houden

Als verkoper ben je verantwoordeljk voor de verkoop van gebruikte auto's aan particuliere en zakelijke klanten.

Je adviseert klanten bij hun aankoop, je stelt offertes en koopcontracten op, bespreekt deze met de klant en zorgt tenslotte voor een goede aflevering van de auto.

Kennis van de Automotive branche en woonachtig in de omgeving Arnhem is een pré.

We vragen:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met enige jaren relevante werkervaring binnen de automotive.
    Resultaat- en Klantgerichtheid.
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je zet je graag in voor doelstellingen, bent ambitieus en gemotiveerd.
  • Je legt en behoudt gemakkelijk contacten en bent goed in staat te schakelen.
  • Het stellen van prioriteiten is een vanzelfsprekendheid voor je.
  • Gestructureerd en geordend kunnen werken.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast een aantrekkelijk salaris met bonusregeling en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto van de zaak. Deze onderneming kenmerkt zich door een collegiale, informele werksfeer met alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.