user

Nieuwbouw metselaarVandaag

19/06/2021

Voor een aannemersbedrijf met werkzaamheden door geheel Limburg en regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een metselaar met oog voor productie.

Wat wordt er van je verwacht?

Je bent een betrouwbare metselaar en weet van doorwerken. Het betreft voornamelijk werk in de nieuwbouw. Je werk op een zeer efficiënte manier zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je wordt ondersteunt door ervaren oppermannen zodat jij je werk goed kan uitvoeren.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgerond opleiding als metselaar en hebt bewezen dat je zelfstandig het werk gedaan krijgt. Naast het metselwerk heb je kennis van maatvoering en stelwerkzaamheden. Je beschikt over VCA basis en een rijbewijs B. Wij bieden een salaris conform de Bouw Cao met bijbehorende roostervrije dagen en deelname aan het BPF pensioen.

 

Wil je reageren op deze vacature?

Vul hiernaast je gegevens in en voeg je CV toe. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Staat er op dit moment geen passende vacature bij? Schrijf je in en wij gaan voor jou op zoek. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke benadering en zullen met jou contact opnemen om jouw wensen en kwaliteiten te bespreken. Uiteraard zullen wij de informatie discreet behandelen.