user

Netwerkspecialist te Baarn fulltimeVandaag

15/09/2022


Voor een dynamische relatie in de automatisering in Baarn zoeken wij een Netwerkspecialist fulltime.

Als Netwerkspecialist werk je nauw samen met collega’s in jouw team om de klanten (veelal in de zorg en apothekerswereld) te ontzorgen met hun IT infrastructuur.

Wat ga je doen als Netwerk Specialist?

Als Netwerkspecialist ben je betrokken bij het advies, de implementatie en het beheer van netwerkoplossingen voor klanten. Security maakt hier vanzelfsprekend een onderdeel van uit. Je werkt in een team van deskundigen aan nieuwe oplossingen die veiligheid en beschikbaarheid van ICT voor klanten verbeteren.


Je hebt goede kennis van netwerk infrastructuren en verbindingen.
Je hebt kennis van router en firewall producten (Cisco en Mikrotik). 
Je hebt ervaring met Switches en het configureren hiervan. 
Je hebt ervaring met Professionele Wifi oplossingen.
Indien je bekend bent met BGP is dat een pré.
Je hebt kennis van certificaten, protocollen en encryptie.
Je hebt ervaring met netwerk ontwerp voor multi-site oplossingen.
Je hebt ervaring met projectmatig werken.

Ben jij die gedreven Netwerkspecialist ?

De kandidaat die zij zoeken heeft een goede en ruime ervaring met het ontwerpen van netwerken binnen het MKB, het configureren van netwerk apparatuur en een gedreven belangstelling voor security oplossingen. Het bouwen van serieuze Wifioplossingen en het inrichten van monitoringtools behoren tot jouw ervaring.

Durf jij de netwerken van onze klanten te beveiligen ? Doe je dit op een klantgerichte wijze en communiceer je hierbij helder?

Wat word je geboden?

Zij bieden je een uitdagende werkomgeving waar je binnen een informeel team kan doen waar jij goed in bent. Je krijgt een gevarieerde functie met veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend prima in orde en bieden jou voldoende keuzevrijheid. Ze vinden het belangrijk dat jij voor langere termijn bij hen komt werken.

Interesse? Of vragen? Mail naar soest@flexiblity.nl of bel naar Jeannette de Bruin 06-23394170.