user

Nauwkeurige en actieve logistiek administratief medewerker voor high tech organisatie.Vandaag

17/09/2022Onze opdrachtgever is een compacte, high tech organisatie met een sterk collegiale en informele bedrijfscultuur.

Ter uitbreiding is er een vacature voor logistiek administratief medewerker. Deze functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • Reserveren van voorraad voor orders, zowel fysiek (op documenten) als digitaal (reserveren in ERP systeem).
  • Het controleren, inboeken en labelen van ingekochte goederen.
  • Het controleren van fabrikantnummers op labels voordat producten / orders worden vrijgegeven voor productie.
  • Het nalopen van productie-orders (nagaan welke artikelen nog ontbreken en nagaan of de startdatum voor productie gehaald kan worden)
  • Het nalopen van inkooporders (wanneer worden ontbrekende artikelen geleverd door leveranciers en doorgeven van problemen met inkooporders aan inkoop).
  • Oplossen / uitzoeken van problemen met pakbonnen en facturen.
  • Klein inkoopwerk (nabestellingen voor lopende projecten) en verbruiksartikelen voor kantoor en productie.

Wij vragen
Je beschikt over mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur over relevante werkervaring. Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen en betn nauwkeurig als het gaat om het verwerken van gegevens. De combinatie van fysiek werk in het magazijn en administratief werk is precies wat bij jou past. Je bent gewend om kwetsbare goederen op de juiste manier te behandelen. Je beschikt over goede communictaieve vaardigheden en je kan goed samenwerken.

Wij bieden
Naast een gevarieerde functie, een prima werksfeer en een mooie werkomgeving biedt het bedrijf arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Het salaris ligt tussen de € 2.200,- en € 2.500,- bruto per maand.