user

Monteur Machine (aankomend)Vandaag

26/01/2023

Monteur machines (aankomend) 38 uur in de week

Kom je net van school of heb je al een paar jaar ervaring in het vak van monteur? Heb je een technische opleiding gehad in de WTB, Electro of Mechatronica? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een stabiel en groeiende onderneming zijn we op zoek naar een aankomend servicemonteur. Als servicemonteur doe je het onderhoud aan apparatuur en de revisie. Je werkt aan allerlei verschillende machines en soms ga je ook bij de klant op bezoek voor een reparatie of om tekst en uitleg te geven over de geleverde machine.  Je kunt in ieder geval goed communiceren en vindt het leuk om samen met collega's te werken in een schone werkomgeving. Iedere dag is het voor jou weer een uitdaging om de machine in een topconditie te brengen.

Wat vragen wij?

  • Het allerbelangrijkste is dat je echte techneut bent die alle informatie die je krijgt op zuigt om er beter van te worden.
  • Je hebt de drive om altijd de beste te zijn en om de juiste oplossing aan te dragen.

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 38 uur per week waarbij men op vrijdag om 15.00 uur probeert te stoppen als het werk dit toe laat.
  • Een Salaris conform de CAO
  • je bent werkzaam in een schone en prettige werkomgeving. De werkplaats is geheel voorzien van goed gereedschap zodat je echt lekker kunt werken.
  • Als je het werk goed op pakt ligt er een prachtig mooie baan voor je in het verschiet.

 

Solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Stuur je curriculum vitae met je motivatie naar: Jeanine.Frankena@hetuitzendbureau.nl. Wil je eerst meer weten over deze vacature? Bel of app met 06 1145 1854