user

Monteur Duurzame EnergieVandaag

1/08/2022


Wil jij werken bij een nuchter Sallands bedrijf?
Projecten in de agrarische en particuliere sector?
Staat kwaliteit op nummer 1?
Solliciteer dan snel!

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met het bouwen van stallen voor varkens-, pluimvee, rundvee, paarden, schapen en geiten. Ook zijn zij actief in de zonne-energie en niet alleen in de agrarische sector, maar ook in de particuliere- en utiliteitsector. Dit familiebedrijf bestaat ruim 25 jaar en heeft  klanten over de hele wereld.

Wie ben jij?


  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, afgeronde opleiding in de richting van de installaties
  • Praktische instelling en in staat zelfstandig te werken
  • Een aantal jaren werkervaring in deze branche
  • Specifieke kennis van de duurzame energie is een pre

Wat ga je doen?

Bij hun klanten op locatie draag jij er zorg voor dat de draagconstructie netjes uitgelijnd op het dak terecht komt en bekabeling en aansluitingen netjes conform richtlijnen worden weggewerkt. Dit doe je samen met het team van collega’s. In deze rol ben jij in staat ook de werkzaamheden binnen het team te coördineren terwijl je meewerkt aan het leggen van de zonnepanelen. Je werkt in deze taken nauw samen met onze elektramonteurs om een volledige installatie op te kunnen leveren. Vanzelfsprekend ben je niet bang om op hoogte te werken en ben je op de hoogte van de veiligheidseisen die hier bij komen kijken.

Naast dat je in het team goed kunt functioneren en van toegevoegde waarde kunt zijn heb jij het ook in je om volledig zelfstandig op locatie te werken. Je ziet het werk liggen en kan pro-actief denken. In alles vind je klantvriendelijkheid belangrijk.

Wat bieden wij?
Het gaat om een baan voor 32-40 uur in de week.
Het salaris wordt bepaald op basis van de CAO Metaaltechniek.

Je komt op termijn in dienst bij onze opdrachtgever!

Heb jij interesse of vragen?

Kun jij jezelf vinden in dit profiel en sta jij te popelen om aan de slag te gaan?

Neem contact op met ons of stuur jouw CV met motivatie naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Berrie Bolhoeve. Voor informatie mag je ons uiteraard ook even bellen 06-14559360.