user

Monteur Duurzame EnergieVandaag

7/11/2022
Ter uitbreiding van het team van onze opdrachtgever zoeken wij een Technische werkvoorbereider. Heb jij enige ervaring als werkvoorbereider en vind jij het leuk om een jong team van werkvoorbereiders mee te nemen in jouw werkervaring dan is dit wellicht een mooie uitdaging voor jou.

Wat ga jij doen?

Als Technisch werkvoorbereider ben jij onderdeel van een team met 10 collega’s, die gezamenlijk zorg dragen voor de volledige technische werkvoorbereiding, planning en verkoop. Met jouw werkervaring neem de jongeren in het team mee en ondersteun je ze waar nodig.

Je bereid de verschillende projecten voor, vanaf de start tot de oplevering van het project. Daarbij werk je nauw samen met de planner en verkoper van het project. Jij weet als geen ander hoe je de juiste voorbereidingen treft om de monteur met de juiste informatie en producten op pad te sturen. Tijdens het project blijf je alert en begeleid je waar nodig en grijp je tijdig in. Je ziet verkoopkansen ontstaan en weet hier op in te springen.

Jij begeleid in deze functies agrarische projecten. Dit wil zeggen dat je in staat bent je te verplaatsen in de situatie ter plekke en dus jouw kennis van de agrarische sector in kunt zetten. Heb jij deze ervaring niet in jouw werkzame leven opgedaan maar anders, dan vinden zij dit ook een pre. Dit gaat jou namelijk helpen in jouw werkzaamheden.

Om projecten namelijk compleet te kunnen maken kun jij een offerte/calculatie opstellen, ben je in staat de juiste tekeningen bij te voegen, de planning op orde te hebben en heb je de juiste productkennis. Om deze kennis up to date te houden draag jij er zelf voor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen en zal onze opdrachtgever je ondersteunen waar een cursus of opleiding noodzakelijk is.

& Wie zijn wij?

Jij komt te werken bij onze opdrachtgever die al jaren actief is binnen de agrarische branche. Een typisch familiebedrijf, klein begonnen en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 100 medewerkers, die uitblinkt in het bouwen en volledig inrichten van stallen. De organisatie bestaat dan ook uit verschillende bedrijfsonderdelen om op een leeg veld een volledig ingerichte stal te kunnen realiseren. 

Binnen deze branche is het belangrijk flexibel te zijn en mee te ontwikkelen. Zo hebben ze technische kennis van de nieuwste voederstations, maar hebben ze ook steeds meer aandacht voor de duurzaamheid.. De afdeling zonne-energie is hiervan het mooiste voorbeeld. Dit doen we niet alleen voor de agrariërs, maar ook meer en meer voor het MKB.

De ontwikkelingen staan niet stil en zij dus ook niet. Ze blijven zich vernieuwen en verbeteren om zo de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Iedereen binnen de organisatie draagt daar op zijn eigen manier aan bij.

& Wie ben jij?

Jij kunt jouw collega’s coachen en begeleiden, kan jouw kennis overdragen en goed samen werken op verschillende niveaus.

Verder beschik je over:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren werkervaring in een technische functie
  • Technische kennis
  • Kennis van de agrarische branche is een pre
  • Goede computervaardigheden

 Wat bieden wij jou?

Een fulltime dienstverband. De standplaats is in de regio Raalte.

Je werkt samen binnen een team van jonge werkvoorbereiders, aangevuld met de ervaring van onze andere collega’s.

Onze opdrachtgever wil investeren in onze medewerkers om een langdurige arbeidsverhouding aan te gaan.

Daarom bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Gezellige Personeelsvereniging

Geinteresseerd geworden??

 

Bel gerust (06-14559360) voor meer info of stuur jouw CV met motivatie aan denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. dhr. Bolhoeve.
Werkvoorkeuren