user

Meewerkend voorman regio RaalteVandaag

28/07/2022


Ben jij naast een vakkundig stukadoor iemand die niet bang is om de lakens uit te delen en om verantwoordelijkheid te dragen? Geef jij zelf het goede voorbeeld en kun jij je team lekker aan het werk zetten en houden? Dan ben jij de meewerkend voorman die wij zoeken!

 

Voor onze opdrachtgever in de regio van Raalte zijn wij op zoek naar een voorman stukadoren/wandafwerking die ook in de uitvoerging zijn steentje bijdraagt. Je bereidt als teamleider stukadoorswerkzaamheden precies volgens plan voor en stuurt ze aan. Heb jij dit allemaal in je mars? Dan lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Wie ben bent en wat jij gaat doen:

 

Je bent een kartrekker die helder communiceert en alles goed op een rijtje heeft. Je houdt precies bij wat er op voorraad is en wat aangevuld moet worden. Je werkt zelfstandig de urenregistratie bij en bewaakt zowel de voortgang als de kwaniteit en de kwaliteit van een opdracht. Als deskundig vakman geef je je mensen technische tips waarmee ze vooruit komen.

 

Wat je van ons mag verwachten:
  • een goed marktconform salaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • goede ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een zelfstandige baan;
  • beschikking over een auto van de zaak;
  • werken in een leuk team.


Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.