user

Meewerkend aftersales manager.Vandaag

3/11/2022

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in de regio Arnhem  zijn we op zoek naar een enthousiaste meewerkende after-sales manager!

Een gedreven kandidaat die de volledige verantwoording neemt over deze afdelingen, te weten werkplaats, receptie en magazijn.

In deze uitdagende functie ben jij medebepalend voor de service en klanttevredenheid, je weet hoe je je collega's moet aansturen en coachen en de afdeling aftersales naar een hoger niveau kan tillen.

De kwaliteit staat voorop en deze eisen worden dan ook aan de manager gesteld, verder ben je gastheer/vrouw pur sang zodat de klant zich thuis voelt.

Je zorgt dat de communicatie met de planning van de werkplaats soepel verloopt en je bent verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden waaronder de facturatie.

 

 

Wat verwachten wij van jou:

 

  • Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau en ervaring als after-sales manager of
  • senior serviceadviseur met leidinggevende capaciteiten.
  • Je beschikt over relevante werkervaring.
  • Je bent een goede leider, die er samen met zijn team voor staat.
  • Je bent commercieel en stressbestendig.
  • Dienstverlening en klanttevredenheid staan bij jouw hoog in het vaandel.
  • Met het team ben je bereid out-of-the-box te denken en je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.
  • Je bent full time beschikbaar.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een veelzijdige baan binnen een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer worden er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden en zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar RWSautomotive1@outlook.com t.a.v. Roel Wijker, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-29037518

Wij werken samen met Flexibility automotive.

Flexibility Eindhoven-Best / Flexibility automotive zijn al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility  optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.