user

Medewerker technische dienst voor onderhoud en engineeringVandaag

26/01/2023


Voor onze opdrachtgever FALK Bouwsystemen in Ede zoeken wij een gemotiveerde en creatieve medewerker voor de technische dienst.

FALK Bouwsystemen is een zelfstandige producent van sandwichpanelen. Sandwichpanelen zijn geïsoleerde metalen platen die toegepast worden op daken en gevels van huizen, stallen en gebouwen. Een sandwichpaneel bestaat uit een metalen binnenplaat en een buitenplaat waartussen zich een laag isolatieschuim bevindt. Naast sandwichpanelen levert FALK Bouwsystemen ook bouwmaterialen als profielplaten, damwandplaten en golfplaten.

FALK Bouwsystemen heeft 2 productielijnen, waarbij de technische dienst niet alleen het onderhoud van het productiepark verzorgt, maar ook de volledige engineering van aanpassingen en uitbreidingen.


De functie
Als monteur ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Dit betekent dat je zowel met onderhoud als engineering te maken hebt. Als jij goede ideeën en verbeteringen hebt krijg je volop de ruimte om die zelf te realiseren. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanische componenten. Techniek is namelijk een breed begrip bij de productielijn van FALK panelen, denk aan: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek.

"Als team maak jij het verschil tussen een sandwichpaneel en een écht FALK Paneel!"

Het is de taak van jou en je collega's om storingen op te lossen en risico’s in te schatten waardoor zoveel mogelijk storingen worden voorkomen. Ook maken jullie projectmatig aanpassingen en uitbreidingen aan de machinelijn om zo productontwikkelingen en productverbeteringen te realiseren.

Het mechanische deel van jouw werk bestaat o.a. uit draaien, frezen, lassen, monteren en reviseren. Het elektrotechnische deel van je werkt bestaat o.a. uit: aanpassen van programma's in de PLC's (Siemens), inregelen van frequentieregelaars, aanleggen van elektrotechnische installaties en het oplossen van storingen.


Wij vragen
Techniek stroomt door je aderen. Je streeft naar perfectie. Je weet namelijk dat wij met technische snufjes onze voorsprong kunnen behouden. Jij staat aan de basis van nieuwe technische innovaties en jij bent degene die zorg draagt voor het verbeteren van onze lijnen. Je herkent jezelf in onderstaand profiel.

- Sleutelen is jouw passie.
- Je beschikt (als starter) over enige basiskennis wat betreft mechatronica en/of elektrotechniek en bent bereid om deze kennis te verbreden binnen FALK. Ook als ervaren monteur met ruime ervaring in de werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechiek ben je van harte welkom.
- Een opleiding richting engineering, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding is een pré. Heb je een dergelijke opleiding niet (afgerond), maar ben je wel een echte techneut met de juiste ervaring, dan sluit dat ook aan.
- Je bent woonachting binnen een straal van 30 km van Ede.
- Je bent bereid om met je collega's mee te draaien in het storingsdienstrooster. 

Wij bieden
Je komt te werken in een klein, enthousiast en zelfsturend team waarbij jouw inbreng serieus genomen wordt. Het team beschikt over een mooie werkplaats met bijbehorende opslag. De werkplaats is onder andere uitgerust met een CNC draai- en freesbank om de eventueel niet voorradige onderdelen zelf te kunnen maken. De prettige werksfeer en jouw afwisselende functie maken het iedere dag een plezier om naar je werk te gaan.

Hiernaast biedt FALK de mogelijkheid om een opleiding te volgen. FALK is een bedrijf waarbij werk gecombineerd wordt met samen plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakafsluiting met sportieve activiteiten, patat op vrijdag en fruit op de werkvloer. Naast deze redenen waarom je graag bij FALK komt werken, biedt het bedrijf ook goede arbeidsvoorwaarden en een onregelmatigheidstoeslag aan.