user

Medewerker customer succes financiële software (HBO)Vandaag

4/11/2022


Onze opdrachtgever produceert geavanceerde financiële software voor optimale financiële processen en bedrijfsvoering. Voor dit dynamische en professionele bedrijf zoeken wij een medewerker customer succes met verstand van financiële software.

De functie
In deze functie zorg je dat nieuwe klanten snel up and running zijn met de financiële software. Je werkt nauw samen met sales en verzorgt pre- en aftersales activiteiten en (beperkte) consultancy. Alles is hierbij gericht op een zachte landing van de klant en een soepele en succesvolle gang naar het gebruik van de software. Je ondersteunt de live-gang van de software en je bent het aanspreekpunt als er vragen zijn en je zorgt dat je regelmatig contact hebt, zodat je weet wat er bij de klant speelt. Vanaf het moment dat de klant zelfstandig uit de voeten kan zorg je voor overdracht naar support.
het gaat om een zeer gevarieerde functie waarbij je demonstraties en trainingen geeft, kennis deelt met klanten en collega’s, klanten helpt om nog beter gebruik te maken van de software, etc.

Wij vragen

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en expertise op het gebied van financiële software. Je hebt ruime ervaring met financiële software en hebt hier sterke affiniteit mee. Je bent een zelfstandige en vak volwassen professional die graag met en voor klanten werkt. Je draagt graag kennis over en je vindt het leuk om presentaties te verzorgen. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Je bent bereid om incidenteel naar klanten te reizen en naar kantoor. Je werkt een aanzienlijk deel van de tijd vanuit huis. Als je centraal in Nederland woont is dat ideaal, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden
Naast een heel erg leuke baan en een professionele werkomgeving biedt het bedrijf aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling.