user

Medewerker Reiniging Medische Hulpmiddelen M/VVandaag

2/11/2022

Onze opdrachtgever is een dienstverlenend en innovatief bedrijf dat de zorg graag beter maakt. Zij leveren zorghulpmiddelen direct aan zorgverlenende instanties. Denk hierbij aan ziekenhuizen, bejaardentehuizen en specialistische zorg. Daarnaast helpen zij hun klanten met de reparatie en schoonmaak van 10.000 verschillende soorten producten. Zowel op locatie als op hun eigen productieafdeling.

Wij zoeken voor deze klant een Medewerker Reconditionering M/V voor fulltime dienstverband.

 

Wat ga je doen?

Je doet het werk als Medewerker Reconditionering niet alleen. Elke dag kun jij rekenen op jouw enthousiaste collega’s die net als jij er graag de schouders onder zetten. Vanaf 6 à 7 uur ‘s ochtends sta jij paraat om samen met hen het beste uit de dag te halen.

 

Wat vragen wij van jou?

Als Medewerker Reconditionering ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van onze  producten. Als de hulpmiddelen terugkomen van onze klanten zorg jij voor de controle, keuring, schoonmaak en reparatie.

Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een uitstekende werkinstelling. Jouw nieuwsgierige energie en gedrevenheid maken het dat jij jezelf elke dag weer wil verbeteren. Iets waar zij jou bij onze klant alle ruimte voor geven.

Jij beschikt over technisch inzicht en oog voor detail. Je steekt graag je handen uit de mouwen. Het is een pré als je een technische mbo-opleiding hebt voltooid, maar het is geen vereiste. Het belangrijkste is dat je betrouwbaar bent en bereid om te leren.

Voor hun afdeling zoeken wij een nieuwe medewerker die zich hierin herkent:

  • je bent betrouwbaar en leeft volgens het credo ‘afspraak is afspraak’
  • enerzijds hou je van een baan waarin je fysiek bezig bent
  • anderzijds denk je graag mee over de verbetering van de processen op de werkvloer
  • je zoekt een werkgever die je een baan voor langere tijd biedt
  • je woont binnen een straal van 20 kilometer rondom Zoetermeer
  • je beschikt over eigen vervoer, aangezien de klant lastig met het OV te bereiken is

 

Zij bieden jou:

  • Een fulltime baan binnen een groeiend bedrijf
  • Een werkplek in een team met enthousiaste collega’s
  • Doorgroeimogelijkheden bij goed presteren
  • Marktconform startsalaris tussen de 1800 - 2200 bruto per maand (afhankelijk van ervaring)

 

Pas jij in bovenstaande omschrijving en word je enthousiast van wat zij je bieden? Stuur dan een e-mail met je c.v. en motivatiebrief naar zoetermeer@flexibility.nl