user

Medewerker Order AdministratieVandaag

26/01/2023

‘Dankzij jou staan alle orders tijdig in het systeem, kloppen de gegevens exact, kunnen jouw collega’s van de planning ongestoord plannen en zijn de klanten tevreden omdat zij tijdig hun producten ontvangen!’

Jouw toekomstige werkgever is een groeiend transportbedrijf en gespecialiseerd in het transport van en naar de Benelux en Frankrijk. Deze ambitieuze organisatie, gevestigd in Moerdijk, is recent overgenomen door een toonaangevende digitale Europese expediteur. Zij richten zich op de digitalisering en automatisering van alle logistieke processen van het wegtransport. 

Wat ga je doen?

In deze verantwoordelijke rol als Medewerker Orderadministratie ben jij de belangrijkste schakel in het gehele orderproces!

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

  • Het invoeren van de orders die je per mail of telefonisch ontvangt in het systeem zetten. Jouw toekomstige werkgever is volop bezig met digitalisering waarin jij ook zeker een rol zal krijgen. Op termijn zal controle belangrijker worden dan de invoer zelf.
  • Je zet de orders klaar, controleert en verwerkt deze zodat jouw collega’s van de planning er verder mee aan de slag kunnen. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor de facturatie van de afgewerkte orders.
  • Je onderhoudt telefonisch en via mail contact met klanten, leveranciers en vervoerders over de status van de orders. 

Om deze leuke job nog veelzijdiger en afwisselender te maken houdt jij je ook bezig met de projectadministratie, zorg je ervoor dat de dossiers op orde zijn en ondersteun je met de  overige niet dagelijks voorkomende administratieve werkzaamheden. 

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie bij een transportbedrijf zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.
  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding.
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is zeker een pré!
  • Je bent een kei in organiseren, je werkt zeer nauwkeurig en bent oplossingsgericht.

 Wat bieden wij jou!

Je komt te werken in een gezellig, ambitieus en informeel team met een open communicatie. Er heerst een fijne werksfeer waarbij groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan. Het is fijn als jij jouw vaardigheden en vakkennis op pijl houdt en daar helpt deze organisatie je graag bij. Zij staan graag open voor jouw inbreng en ideeën om te ontwikkelen en te verbeteren!

Er wordt veel georganiseerd op het gebied van uitjes en gezamenlijke vakanties! Deze organisatie is er echt van overtuigd dat jij het best functioneert als jij lekker in je vel zit.

Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar jasmijnenmarlies@flexibility.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-41548664. Wij kijken uit naar jouw reactie!