user

Medewerker ICT servicedeskVandaag

26/01/2023

Onze opdrachtgever is een professionele en informele ICTdienstverlener in de regio Arnhem. Het bedrijf biedt moderne ict oplossingen aan nationale en internationale klanten.

Kom jij het enthousiaste en gezellige team versterken?

De functie
Als medewerker van de servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je registreert en analyseert vragen/wensen en werkt aan de oplossingen die bij deze vragen horen. Een persoonlijke benadeling is daarbij het belangrijkst. Je bent actief met de volgende werkzaamheden:

- beantwoorden binnenkomende e-mail;
- registreren van vraag/wens van de klant;
- analyseren van de vraag/wens van de klant;
- realiseren van een optimale opossing voor vragen/wensen van de klant;
- indien nodig de vraag escaleren naar een ict specialist;;
- deelnemen aan stand-ups;
- bewaken van de SLA’s;
- bewaken van monitoring systemen;
- actief deelnemen aan opleidingsavonden.

Wij vragen
Je beschik tover een afgeronde opleiding MBO ict beheer niveau 4 en 1 a 2 jaar relevante werkervaring. Je beschikt bij voorkeur over een Microsoft certificering en je bent bereid om certificaten te behalen. Je hebt actuele kennis van: Windows Server, Active Directory, Remote Desktop Services, Microsoft Exchange, basiskennis netwerken, VoiP, Office 365, OneDrive, Azure (pre), WMware (pre) en Veeam (pre).
Je bent een echt teamspeler, je kunt goed prioriteiten stellen en bent klantgericht en communicatief vaardig.

Wij bieden
Een veelzijdige en afwisselende baan in een flexibele en informele organisatie. 25 verlofdagen op jaarbasis en een prima salaris. Er zijn volop mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling.