user

Medewerker BoomkwekerijVandaag

26/01/2023


Onze opdrachtgever is een moderne boomkweker in Opheusden. Voor dit bedrijf zoeken wij per direct een medewerker boomkwekerij.

Werken in de boomkwekerij is werken in én met de natuur. In teamverband ga je aan de slag en ben je de ene dag verantwoordelijk voor het laden en lossen op het verzamelterrein en de volgende dag ga je mee de kwekerijen in.

De functie
Samen met ruim 25 andere collega’s zorg je ervoor dat de bomen in optimale staat opgroeien en vervolgens aan een tevreden klant geleverd kunnen worden. Het bedrijf werkt heel modern en is innovatief. Je werkt met de modernste appratuur en toepassingen. Je werkt heerlijk in de buitenlucht.Je bent dan aan het rooien, oppotten, kluiten en snoeien. Voor de hele zware werkzaamheden is er hoogwaardig materieel.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde medewerker die van afwisseling en buiten werken houdt. Je bent een aanpakker en je functioneert goed in teamverband. Je wil je graag binden aan en ontwikkelen bij een werkgever. Je woont in de directe omgeving van Opheusden. Je hebt interesse in de boomkwekerij.