user

MagazijnmedewerkerVandaag

2/11/2022

 Voor een heel gaaf nieuw gevestigd bedrijf zijn wij op zoek naar een goede magazijnmedewerker. Heb jij ervaring met magazijn werkzaamheden en sta je open voor een mooie nieuwe uitdaging, voor de lange termijn met een vaste aanstelling in het vooruitzicht? Lees dan snel verder!

 

Onze opdrachtgever is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische producten en diensten aan klanten in de sectoren biofarma, gezondheidszorg, onderwijs en overheid, geavanceerde technologieën en toegepaste materialen industrieën. Een van onze grootste sterktes is het hebben van een wereldwijde infrastructuur die strategisch is gelegen om de behoeften van onze klanten te ondersteunen.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

- Inkomende goederen: Vrachtwagens, trailers, containers met vracht lossen, producten tellen, vergelijken met manifest om alle zendingen te controleren op schade, besmetting of productiecodedatums. Tekorten, schade en verkeerde verzendingen op de juiste formulieren melden. Tekenen voor inkomende zendingen. Alle inkomende zendingen veilig naar opslaglocaties verplaatsen om efficiënt te worden gestapeld als winkelartikelen.

- Orders verzamelen: ervoor zorgen dat het juiste productnummer, de juiste hoeveelheid en het juiste type (lot, batch, serienummer) van het product wordt gepickt. Transporteren van bestellingen naar verzendlocaties of leveringsplatforms met materiaalbehandelingsapparatuurzoals maar niet beperkt tot vorkheftrucks, hoogwerkers of palletwagens. Labelen, stencilen, orders markeren, banden, bundels, omwikkelen, overpakken en palletiseren zoals vereist.

- Uitgaand: hoeveelheden vergelijken, etikettering en adres met de bestelling om ervoor te zorgen dat uitgaande zendingen volledig en correct zijn. Wijs indien nodig een handtekening toe voor uitgaand verkeer. Verplaatsen van producten, dozen en/of pallets op een efficiënte manier in trailers, treinwagons of containers.

- Apparatuur: onderhoud de apparatuur op een nette, schone en ordelijke manier. Apparatuur veilig en efficiënt bedienen. Voldoen aan de bedrijfsnormen en OSHA-vereisten.

- Inventaris: nauwkeurig gegevens en rapporten bijhouden. Assisteren bij fysieke inventarissen en cyclustellingen. Een goede voorraadrotatie verzorgen. Belangrijke voorraadaanpassingen in de computer uitvoeren.

- Overige taken: dozen verpakken of opnieuw inpakken volgens de instructies van de klant. Herstellen en consolideren van beschadigde goederen indien nodig. Bedienen van krimpfolie machine. De accu van de vorkheftruck zo nodig opladen; stapelen en/of scheiden van goede en slechte pallets indien nodig; schoon werkgebied behouden.

 

KWALIFICATIES

  • Uitstekende kennis van het Nederlands en basiskennis van het Engels vereist.
  • Middelbare schoolopleiding of GED is vereist
  • 1-3 jaar warehousing-ervaring.
  • OSHA vorklift en HAZMAT certificering een pluspunt

 

Wat wij bieden:

- Een werkplek binnen een nieuw bedrijf waarin je mee kan groeien met het bedrijf

- Een fulltime werkweek in dag dienst van 40 uur per week

- Leuke collegas en een goede sfeer op de werkvloer

- Goed salaris op basis van je ervaring

- Werk voor de lange termijn en uitzicht op een vaste aanstelling

Ga je graag aan de slag als magazijn medewerker binnen dit mooie bedrijf? Solliciteer dan snel via onderstaande Button of bel of app Rens op 06-10768823