user

Maatvoerder omgeving RaalteVandaag

15/09/2022


Ben jij goed in cijfers en uiterst nauwkeurig? Weet je alles van maatvoering en kun je overweg met diverse meetinstrumenten? Dan ben jij de maatvoerder die wij zoeken!

 

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Raalte zijn wij op zoek naar een maatvoerder die precies is, zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Iemand die bouwtekeningen kan vertalen naar een exacte uitlijning en zo een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Wie jij bent en wat jij gaat doen

Tot hier en niet verder! Als maatvoerder trek jij de grens. En daarmee ben je een belangrijke schakel in de uitvoering van de werkzaamheden. Aan de hand van bouwtekeningen trek jij de lijnen op plafonds, muren en vloeren voor het plaatsen van scheidingswanden en sparingsmaten. Zo weten jouw collega's precies waar ze de scheidingswanden moeten plaatsen. Indien vereist breng je ankers aan, zaag je kunststof profielen op maat en verlijm je deze tegen wand of plafond, en stel je houten stelprofielen waartegen later de wand wordt opgebouwd. Je bent iemand op wie wij kunnen bouwen!

 

Wat je van ons mag verwachten:
  • een goed salaris markconform salaris;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • goede ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een zelfstandige baan;
  • beschikking over een bedrijfsauto;
  • werken in een leuk team.


Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.