user

Vandaag

19/06/2021

Wat ga je doen als Mig/Mag lasser?
Ben jij een ervaren MIG/MAG lasser? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de regio Limburg, Brabant en Gelderland hebben we diverse opdrachtgevers waar je direct aan de slag kan. Bij onze opdrachtgevers ga je al snel zelfstandig werken. Dat houdt in dat je aan de hand van tekeningen en werkinstructies zelfstandig hoogwaardig laswerk aflevert. Ben je geïnteresseerd in de functie van MIG/MAG lasser maar heb je geen ervaring? Geen probleem, bij ons kun je ook als starter aan de slag.


Functie-eisen:

  • MIG/MAG diploma, niveau 3 of 4
  • Per direct beschikbaar


Wat biedt Sep Peeters?
Een MIG/MAG lasser verricht specialistisch werk en natuurlijk mag dat beloond worden. In samenwerking met onze opdrachtgevers kan SEP Peeters jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. En natuurlijk hoort daar een passend en marktconform salaris bij. SEP Peeters is een uitzendorganisatie welke gespecialiseerd is in het bemiddelen van technische functies. Wij kennen de markt door en door en weten dat ook te waarderen. Vertel ons wat jouw wensen en ambities zijn, dan zoeken wij voor jou de ideale baan.


Solliciteren bij SEP Peeters
Ben je al enthousiast om aan de slag te gaan als MIG/MAG lasser? Solliciteer dan snel online. Dat kan via de button “Direct solliciteren”