user

Logistiek administratief medewerker Moerdijk beschikbaar 6:00-18:00u, 32-40u pwVandaag

25/01/2023


 
Logistiek administratief medewerker Moerdijk beschikbaar 6:00-18:00u, 32-40u pw
 Logistiek administratief medewerker Amsterdam beschikbaar  32-40u pw 

+ het ontvangen en doorverwijzen van vrachtwagenchauffeurs 

Samen met een collega (ploegen)dienstverdeling tussen 6:00u en 18:00u.

Onze administratief medewerker draagt hoofdzakelijk zorg voor het inkomende en uitgaand vrachtverkeer en het correct invullen en opstellen van de daarbij behorende transportdocumenten en begeleidende milieudocumenten.
Je vraagt leveringstermijnen aan en maakt inkoopcontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van in- en verkoopcontracten, kostennota´s en facturen. Tevens verricht je alle voorkomende backoffice / administratieve werkzaamheden.
Ontvangstkantoor is van 6:00-18:00 uur bemand.  Samen met jouw collega’s zorg je voor de bezetting binnen dit tijdsbestek.

Al met al een zeer diverse functie met uitdaging op zowel sociaal als administratief gebied.

Waartoe ben jij in staat?

Onze nieuwe collega is flexibel, zelfstandig, stressbestendig, accuraat, communicatief vaardig en heeft een klantvriendelijke instelling.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van je werkzaamheden en staat klaar voor je collega’s om te helpen indien dit nodig is.

Wij vragen

- Minimaal MBO werk- en denkniveau.
- Meerdere jaren werkervaring in een administratieve functie.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.
- Zeer nauwkeurig kunnen werken.
- Proactieve en resultaatgerichte instelling met oog voor detail.

Wij bieden

Een prettige werksfeer, open cultuur, een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je gebruik maken van bedrijfsfitness, hebben we een fietsplan en krijg je fruit op het werk.
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen en willen blijven ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan opleidingstrajecten en doorgroeimogelijkheden.