user

Logistics TraineeVandaag

3/11/2022


Onze opdrachtgever is de marktleider in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-merken, opgericht in 1862, is geëvolueerd van een transportbedrijf naar een leverancier van complete supply chain-oplossingen met een specifieke expertise in e-fulfilment oplossingen. Met een sterke basis in Europa is het bedrijf uitgebreid naar de VS en Azië waardoor zij klanten over de hele wereld kunnen bedienen. Op basis van investeringen en uitgebreide ervaring met IT-oplossingen zijn ze in staat om een wereldwijd verenigd platform voor de klanten aan te bieden. Elke dag ondersteunen bijna 4000 teamleden klanten om hun beloften na te komen. Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro heeft ze de schaal en flexibiliteit om oplossingen van wereldklasse te creëren en haar klanten daarmee te ontzorgen.

De baan:

Als Logistics Trainee, doorloop je alle logistieke afdelingen binnen het bedrijf. Je maakt kennis met de Inbound, Picking, Packing, Retouren, Initial Scan, Shipping, Quality Control, Multi User en Customer Service afdelingen. Op die manier word je vertrouwd gemaakt met alle logistieke processen en krijg je de kans om je theoretische kennis om te zetten in de praktijk.

Ben jij bereid om elk stadium van het logistiek proces te doorgronden om zodoende onze organisatie op en top te leren kennen? Vind jij het leuk om je te ontwikkelen naar een operationeel leidinggevende rol zoals Teamleader of Supervisor en uiteindelijk te groeien tot Logistics professional? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat neem je mee:

Gedurende jouw Traineeship lever je ook een actieve bijdrage aan de continuous improvement methodiek.

  • Je bent net afgestudeerd en in het bezit van een HBO diploma;
  • Je hebt een passie voor logistiek en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent ambitieus en je hebt een drang om nieuwe zaken te leren en jezelf te ontwikkelen;
  • Je bent een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je hebt een goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod:

Wij bieden je een functie aan in een leerzame omgeving, in een snel groeiende organisatie waar teamwork, open communicatie en een toffe werksfeer hoog in het vaandel staan. Zin om deel uit te maken van een dynamisch en voortdurend groeiend team? Dan is dit je kans om kennis te maken met onze netwerkorganisatie.

Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij een salaris tussen de €2000 en €2600 bruto per maand.

Meer informatie?Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan een kijkje op www.flexibilitylimburg.nl of bel met 046-2077010.