user

Koerier, Bijbaan of fulltimeVandaag

14/09/2022


Het leuke aan deze vacature is dat je kunt solliciteren voor een bijbaan maar zoek je fulltime werk dan kan dat ook. Deze functie als koerier geeft je veel vrijheid en afwisseling waarbij de werktijden kunnen liggen tussen 06.00 - 14.00 uur en 15.00 - 22.30 uur. Een gemiddelde rit of dienst duurt ongeveer 5 uur waardoor er nog voldoende tijd over is voor je hobby, sport, vrienden of familie.

Wat ga je doen?

Voor aanvang van je dienst kom je eerst naar onze standplaats Zwolle om je rittenlijst, navigatiesysteem en pinautomaat op te halen. Een praatje met je planner of collega maak je voordat je in de bezorg bus springt om deze vervolgens te kunnen laden. Na het afgeven van de pakketten reken je af en rijd je naar het volgende adres. Overal wordt met smart op je gewacht! En geloof ons: geen werkdag is hetzelfde!

Wie ben jij?

Wil je graag aan de slag als koerier in de regio Zwolle, een zelfstandige rol met heel veel vrijheid? Hopelijk ben jij dan onze ideale collega door in het bezit te zijn van;

Wie ben jij:

  • Een goed humeur en een beetje spierballen
  • De beheersing van de Nederlandse taal
  • Een rijbewijs B (Deze moet je minimaal 4 maanden geleden behaald hebben)

Verder vragen wij van je op flexibel inzetbaar te zijn en af en toe beschikbaar op de zaterdag en dat je binnen een straal van 30 km van Zwolle woont.

Wat neem jij mee naar huis:

  • Een leuk team met fijne collega's
  • Een goed salaris, veel vrijheid, afwisseling en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden of wil je weten of deze baan als koerier iets voor jou is? Bel dan met Henry 0631943900 of mail je cv naar: zwolle@hetuitzendbureau.nl