user

Klantgerichte support medewerker financiële software; HBO-er met ict affiniteit en finance kennis.Vandaag

1/11/2022


Voor onze opdrachtgever, een vooraanstaande producent van business software, zoeken wij een support medewerker.

De functie
In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van een financiële applicatie, die wordt gebruikt door ongeveer 20.000 organisaties in Nederland. Je zal ondersteuning geven op allerhande vraagstukken die kunnen voorkomen tijdens het gebruik hiervan.
Je beantwoordt vragen van klanten en je geeft goede follow-up aan telefoon- en e-mailverkeer van nieuwe en bestaande klanten. Dit doe je in overeenstemming met de SLA van de klant.
Verder registreer je problemen in ons ticketsysteem om de software optimaal te gebruiken en te verbeteren. Je bent de steun en toeverlaat van de klant en denkt inhoudelijk met hen mee.
Tot slot stem je klantvragen af met consultants en ontwikkelaars zodat je samen met de beste oplossing komt.

Als support medewerker vind je het belangrijk om de klant te ontzorgen. Jij hebt namelijk zicht op het gebruikersgemak van de software en voorziet je klant graag van de beste oplossing. Je vergeet hierbij niet te luisteren naar de vraag of probleem van de klant en weet deze ook om te zetten naar mogelijke vernieuwende ideeën om de software te blijven verbeteren. Dit bespreek je dan ook met je collega's. Je bent dus veel met mensen bezig, maar je vindt het ook lekker om zelfstandig te werken. 
Omdat jouw adviezen letterlijk het gebruikersgemak verbeteren, ben je een belangrijke gesprekspartner voor je klanten.

Wat vragen wij?
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur theoretische kennis en/of praktijkervaring op het gebied van bedrijfseconomie of financiele administratie. Je hebt affiniteit met automatisering en je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en MS Office. Ervaring met ERP systemen strekt tot de aanbeveling.

Wat bieden wij?
Naast een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorwaarden biedt deze organisatie een  informele bedrijfscultuur waarin je alle mogelijkheden hebt je ideeën te realiseren en jezelf verder te ontwikkelen.