user

Klantgerichte salarisadministrateur (m/v) voor onderwijs dienstverlenerVandaag

14/09/2022Onze opdrachtgever is een dienstverlenende organisatie die werkt voor non-profit organisaties. Het gaat om een professionele en informele organisatie. Voor dit bedrijf zoeken wij een personeel- en salarisadministrateur.

De functie
In de functie van personeel- en salarisadministrateur adviseer en ondersteun je diverse opdrachtgevers. Dit vertaalt zich in de praktijk in het verzorgen van controles, het (her)inrichten van systemen en werkprocessen en natuurlijk de verzorging van de personeels- en salarisadministratie. Je fungeert eveneens als vraagbaak voor de klant.

Wij vragen

Je hebt meerjarige ervaring met personeels- en salarisadministratie. Je beschikt over een afgeronde opleiding PDL of VPS. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend ingesteld en leert graag nieuwe dingen. Je houdt van afwisseling en vindt het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken op wisselende locaties. Je bent communicatief vaardig en bent in staat om een professionele relatie met je opdrachtgever op te bouwen. Je kunt verder kijken dan de personeels- en salarisadministratie en bent in staat om het grotere geheel te zien, waarbij je oog hebt voor andere onderdelen en processen binnen de organisatie. Je hebt affiniteit met dienstverlening, bent bereid om te reizen en je bent in bezit van rijbewijs b.

Wij bieden

Deze werkgever biedt een dienstverband voor 32/40 uur per week. Het bedrijf heeft een collegiale cultuur, prima arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.