user

Klantenservice MedewerkerVandaag

7/11/2022


Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een Medewerkers Customer Service. In deze functie ben je eerste aanspreekpunt voor de klant. Met jouw goede communicatieve vaardigheden, empathie en doortastendheid weet jij klanten tevreden te stellen met jouw antwoorden en/of passend advies. Als je de klant niet van passend antwoord of advies kunt voorzien, zorg je ervoor dat de klantvraag bij de juiste contactpersoon of afdeling terecht komt. De gesprekken die je voert, registreer je in het systeem.

De openingstijden van de organisatie zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Tijdens deze openingstijden dien je minimaal 24 uur per week beschikbaar te zijn om te werken.

Functie-eisen voor de functie van Medewerker Customer Service:

- MBO-niveau 4 / HBO- geschoold;

- Relevante werkervaring op gebied van Customer Service is een pré;

- Minimaal 24 uur per week beschikbaar;

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

- Klantgericht, dienstverlenend, nauwkeurig en pro-actief.

Aanbod voor de functie van Medewerker Customer Service:

Een afwisselende baan waarin volop mogelijkheden zijn voor om je verder te ontwikkelen. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een professionele, informele sfeer en collegialiteit. Je vangt aan op uitzendbasis met uitzicht op een dienstverband bij onze opdrachtgever.  Het aanvangssalaris bedraagt € 2459,- bruto per maand op fulltime basis.

Bij interesse kun je je CV en korte motivatie mailen naar angela.baggerman@flexibility.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Flexibility, Angela Baggerman, 06-53181708.