user

Keurmeester ZorghulpmiddelenVandaag

26/01/2023


Voor onze klant die werkzaam is in de wereld van de medische hulpmiddelen, zijn wij op zoek naar een


Keurmeester Zorghulpmiddelen (M/V)

Je bezoekt zorginstellingen, ziekenhuizen en klanten om zorghulpmiddelen te keuren. Defecte rolstoelen of ziekenhuisbedden? Als Keurmeester draai jij je hand er niet voor om.

Je bezoekt ziekenhuizen of zorg- en gehandicapteninstellingen die hun hulpmiddelen hebben gekocht. Eén keer per jaar moeten deze hulpmiddelen gekeurd en waar nodig gerepareerd worden. Je werk is verdeeld in projecten en wordt vaak ver van tevoren gepland. Zo ben je bijvoorbeeld een paar weken achter elkaar aanwezig in het ziekenhuis om bedden te keuren en certificeren. Je volgende project is in een verzorgingstehuis waar je tilliften aan een inspectie onderwerpt.

In de ochtend vertrek je vanuit huis direct naar je werklocatie. Je hoeft niet eerst naar kantoor en na werktijd mag je bus gewoon mee naar huis. Dat is wel zo handig. Natuurlijk zien we je zo nu en dan graag even op ons kantoor verschijnen zodat we onthouden hoe je er uit ziet. Het voordeel van een baan als Keurmeester is dat je nooit overuren hoeft te draaien en geen storingsdiensten hebt. Je werkt tussen 8:00-16:30 uur of 8:30-17:00 uur.

Voor ons is het belangrijk dat iedereen bij de onze klant zichzelf kan zijn, met ieder zijn persoonlijke kwaliteiten en talenten. Zij zijn als zorgverbeteraars nooit uitgeleerd en worden enthousiast van het leren van nieuwe dingen.

Je werkt precies, bent betrouwbaar en hebt interesse voor techniek. Je bent administratief sterk want alles wat je doet moet kloppen. Jij bent hun visitekaartje. Als er één dag na de keuring van een rolstoel een wiel afligt gaat er iets mis ;-).

Onze klant investeert in haar medewerkers, niet alleen in salaris maar ook in activiteiten. Zo zijn er al verschillende collega´s de lucht in gegaan met een luchtballon. We hebben nog een plek vrij ;-)…
Ieder jaar is er een uitbundig kerstfeest en ook in de zomer is er genoeg te doen! Zij hebben een jaarlijkse BBQ en in juni gaan zij met hun collega´s en aanhang naar de Efteling.
Zij bieden een salaris passend bij jouw ervaring en leeftijd.

Word jij de beste in je vak? Upload je cv via de ´solliciteren´ button en vertel ons in het kort wie jij bent. Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen. Is dit de baan die je altijd al zocht? Mail dan je CV voorzien van motivatiebrief naar zoetermeer@flexibility.nl