user

Junior receptionist automotive regio BoxmeerVandaag

7/11/2022


We zijn voor een bestaande klant op zoek naar junior receptionist. Deze organisatie voert een automerk met veel ambities, het heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot inmiddels wereldwijd de in de top van de grootste autoproducenten.

Wat zijn oa de dagelijkse werkzaamheden die van je verwacht wordt;

  • Je ontvangt de klant en inventariseert de behoefte, je legt afspraken vast en maakt werkorders aan.
  • Je communiceert en offreert de reparatie- en onderhoudsadviezen aan de klant, daarnaast wissel je intern relevante informatie uit met name met werkplaats en magazijn
  • Je voert van het beleid ten aanzien van CRM uit
  • Het wijzen op aanbiedingen, pro-actief verkopen van reparaties, accessoires en onderhoudscontracten, vervolgens gereed melden van de auto en het controleren en toelichten van de uitgevoerde werkzaamheden en de factuur.
  • Je onderhoud de bestaande contacten en werft nieuwe klanten;
  • Het verzorgen van de verkooppresentatie in de (service) klantcontactzone.

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een kandidaat die klantgerichtheid als een tweede natuur heeft.

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen en uitgebreide ervaring in het vakgebied. Je beschikt over goede sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent flexibel en bent bereid om afwisselend op andere vestigingen te werken.

Wat hebben wij te bieden?

Een informele werksfeer met korte communicatielijnen, daarnaast een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.automotive@flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.