user

Junior financieel medewerker voor internationale health scale upVandaag

25/01/2023
Onze opdrachtgever is in een paar jaar tijd sterk gegroeid en marktleider geworden in haar branche. Door de snelle groei is de afdeling financiën dringend op zoek naar een actieve collega. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om de financiële administratie in het gareel te houden in een jonge dynamische omgeving?


De functie
Als financieel administratief medewerker heb je een veelzijdige rol binnen de financiële afdeling. Samen met je collega’s verzorg je de administraties van al onze holdings en dochtermaatschappijen, welke over de hele wereld verspreid zitten.
Je werkzaamheden zijn uiteenlopend, maar je kunt in ieder geval denken aan: crediteuren- en debiteurenadministratie, ondersteunen van de personeels- en salarisadministratie, opstellen van verkoopfacturen, contact onderhouden met collega’s van de niet-financiële afdelingen en het beheren van de Finance mail. Je krijgt veel ruimte om door te groeien en meer verantwoordelijkheden op je te nemen.


Wij vragen
Jij hebt een afgeronde mbo-opleiding op administratief gebied en je hebt minimaal één jaar werkervaring. Je bent gemotiveerd en het idee dat jij meewerkt aan de nog verdere groei van onze organisatie geeft je energie. Je bent nauwkeurig, goed met Excel en als je daarbij ook nog ervaring hebt met Exact Online ben je helemaal perfect voor ons.


Wij bieden

Wij bieden onze mensen graag de kans om zich te ontwikkelen. Je kunt met weinig ervaring bij ons starten en wij helpen je om net als onze andere kampioenen te gaan uitblinken in wat je doet. Je krijgt de kans om mee te groeien met ons bedrijf. Deze organisatie is een hecht team. Iedereen staat voor elkaar klaar, wat maakt dat je terecht komt in een geweldige werksfeer.

Jouw harde werk wordt beloond met een prima salaris, flexibele werktijden en een fijne werkomgeving. Je hoeft ‘s ochtends niet zelf je brood te smeren want we hebben altijd voldoende eten en drinken op voorraad. Over de arbeidsvoorwaarden hoef je je geen zorgen te maken (denk aan doorbetaalde pauzes, reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen per jaar, laptop van de zaak, bijdrage aan je pensioenpremie, gezellige team- en bedrijfsevenementen en nog veel meer moois).