user

Junior bouwkundig MW vaste aanstellingVandaag

26/01/2023


Junior bouwkundig MW vaste aanstelling

Voor een organisatie in de regio Boornbergum zijn we op zoek naar een startend Bouwkundig Medewerker. Het bedrijf doet veel verschillende werkzaamheden die gelinkt zijn aan de bouw. Het is geen fysiek zwaar werk. Je doet onder andere verschillende soorten metingen en wordt binnen het bedrijf opgeleid om advies te kunnen geven aan de klanten. Dit doe je door op locatie zelf de situatie te gaan opnemen en op basis van harde gegevens deze situatie in kaart te brengen zodat er een advies aan de klant gegeven kan worden. Je bent dus erg veel onderweg. Omdat je blanco in deze functie gaat starten word je gekoppeld aan een collega die je het echte vak gaat leren. Een leuk functie voor een starter in de bouw die graag wil groeien naar een zelfstandige functie binnen een groeiende onderneming.


Wat vragen wij:

- Afgeronde Mbo richting Bouw (diploma)
- Flexibiliteit
- In bezit van Rijbewijs B
- Bereid zijn om te reizen in voornamelijk regio Noord maar soms mag je met een collega mee naar het          midden van het land
- Avontuurlijk zijn
- Graag willen leren

Een vaste baan binnen een mooie en groeiende onderneming met meerdere vestigingen in Nederland. ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op via de mail of via de telefoon. pieter.vanderschaaf@hetuitzendbureau.nl of bel me op 06-49981100. Dit is jou kans om in een bedrijf te groeien waar je veel kunt leren en een prachtige toekomst op kunt bouwen.