user

Junior Servicemonteur Maritieme Redding InstallatiesVandaag

1/08/2022


Sta jij paraat zodra de schepen van de klant de haven in varen? En zorg jij er samen met je collega(‘s) voor dat de veiligheid aan boord van ieder schip tiptop in orde is? Houd je van veel afwisseling, uitdaging en variërende werkzaamheden? Dan is dit zeker jouw nieuwe uitdaging! Lees snel verder;

 

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever North Sea Davit and Lifeboat Services in Vianen is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Junior Servicemonteur Buitendienst. Je gaat in deze functie je collega servicemonteurs ondersteunen bij het uitvoeren van inspecties en het verlenen van service aan reddingsboten en hijsinstallaties (davits). Afhankelijk hoe snel je het werk oppakt, groei je in 1 à 2 jaar door naar de functie van Servicemonteur Buitendienst. Samen met jouw collega(’s) beoordeel je de technische staat van de installaties en indien nodig breng je deze terug naar operationeel niveau. Je bent afwisselend bezig met staalconstructies, lieren, elektromotoren en hydraulische installaties en je sluit de klus af met het maken van servicerapporten. Dit doe je voornamelijk aan boord van schepen in de haven; variërend van kustvaart tot de grootste container- en cruiseschepen ter wereld. Gedurende het inwerktraject leer je alles wat je moet weten om samen met collega’s aan de slag te kunnen gaan. Wil je een echte specialist worden op dit gebied? Dan ga je dit hier zeker leren!

 

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij North Sea Davit and Lifeboat Services, dat centraal is gevestigd in de directe omgeving van Utrecht en daarmee het centrale middelpunt voor haar klanten in voornamelijk Nederland en België. North Sea Davit and Lifeboat Services is de erkend dienstverlener voor de jaarlijkse en vijfjaarlijkse inspecties aan redding installaties aan boord van schepen. Het team bestaat momenteel uit zes technisch specialisten in de buitendienst, ondersteund door vier collega’s op kantoor en vanuit haar vestiging in Vianen worden de klanten bediend. Daarnaast worden er ook regelmatig klussen in Engeland en Frankrijk uitgevoerd. Enkele keren per jaar komen er klussen aan boord van de mooiste cruiseschepen, overal ter wereld, zoals bijvoorbeeld op Curaçao! Zie jij jezelf al aan de slag gaan en terwijl je daar verblijft, na je werkdag (met je collega’s) samen genieten van de ondergaande zon op het strand en op kosten van de zaak uiteten? Je komt op veel verschillende locaties en dat maakt het werk erg afwisselend, mooi en uitdagend!

 

Wie ben je?

Je hebt een technische achtergrond, dit is een pre maar zeker geen eis en je zoekt een echte uitdaging! Een uitdaging waarbij je samen met je collega(‘s) verantwoordelijkheid neemt en klanten oplossingen kan bieden. Je kunt niet wachten om je carrière in de maritieme branche te beginnen en zowel in binnen- als in het buitenland aan de slag te gaan. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord en geschrift, waardoor je jouw klanten uitstekend te kunnen bedienen!

 

Wat mag je verwachten?

Je komt direct in loondienst bij North Sea Davit and Lifeboat Services.

Je gaat samenwerken met de leukste collega’s in een mooi team met geregeld leuke teamactiviteiten. Je kunt rekenen op;

  • Een goed basissalaris (€ 2.200 – € 2.600) natuurlijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Doorgroeimogelijkheid naar de functie van Servicemonteur Buitendienst.
  • Een telefoon van de zaak (die je ook privé mag gebruiken)!
  • Een toeslag bij overwerken, (hotel)overnachtingen en bij werken in het buitenland.
  • Een prima stand-by vergoeding bij weekenddiensten.
  • Opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een gunstige pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...