user

Inventory ControllerVandaag

2/08/2022


Krijg jij naast administratief werk ook energie van het uitzoeken en oplossen van klachten? Weet jij wanneer en waarom verschillen in voorraad uiteindelijk te verklaren zijn? En wil je deze eigenschappen combineren met een functie in een logistieke omgeving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

In de rol van Inventory Controller ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de cycle counts (tellen van goederen). Ook ben jij degene die alert is op de bezetting in het warehouse.
Het doel van de functie is om de voorraden voor de klant op orde te houden.

Je komt te werken in een klein en hecht team. In deze functie heb je veel contact met collega’s en leidinggevenden in het Warehouse, de Customer Service afdeling en de klant. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van deadlines en afhandelen van diverse klant gerelateerde vragen en klachten. Het bijsturen en maken van verbetervoorstellen is ook onderdeel van jouw functie. Heb jij bijvoorbeeld ideeën om de processen of inrichting efficiënter te maken en kun je jouw ideeën middels data onderbouwen? Dit wordt erg gewaardeerd.

In deze functie rapporteer je aan de Office Supervisor. Je bent onderdeel van een team van zes Inventory controllers en Customer Service medewerkers. Daarnaast schakel je ook regelmatig met collega’s op andere afdelingen en in het warehouse.

Aanbod
- Een marktconform startsalaris tussen de €2.100 - €2.600,- per maand (inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring);
- Een structurele functie voor 40 uur per week met aantrekkelijke toekomstperspectieven en uitzicht op een vast dienstverband;
- Reiskostenvergoeding;
- Een functie in dagdienst van maandag t/m vrijdag;
- Veel ruimte voor jouw ideeën, persoonlijke ontwikkeling en genoeg kansen om te groeien;
- En een dynamische werkplek met gedreven collega’s.

Functie eisen
- MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de logistieke sector;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en MS Office;
- Goede kennis van Excel.

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan een kijkje op www.flexibilitylimburg.nl of bel met 046-2077010.