user

Interim Controleleider UtrechtVandaag

30/07/2022


Je hebt de nodige kennis en ervaring opgedaan met Audit werkzaamheden en bent toe aan de volgende stap. Wat je zoekt zijn mooie klanten, meer innovatie en jezelf verder ontwikkelen. Een omgeving met persoonlijke betrokkenheid en een goede work-life balance. Bij onze opdrachtgever kan het allemaal.

 

Wat ga je doen?

Op kantoor 'in Nieuwegein' staan vertrouwen, zelfstandigheid en een hechte klantrelatie centraal. Als Interim Opdrachtleider stuur je samen met de Manager een Audit team aan en leid je de controle. Je hebt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten en je werkdruk heb je zelf in de hand. 

Je lost complexere vraagstukken op en werkt nauw samen met IT Audit om de risico’s voor jouw klant in kaart te brengen. Kenmerkend voor onze auditafdeling is dat we een grote diversiteit aan klanten bedienen. Je hoeft je bij ons dus niet te specialiseren maar je kan je breed oriënteren en ontwikkelen. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches zoals productie, handel en dienstverlenende bedrijven en zijn voornamelijk gevestigd in regio Utrecht. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het kantoor. Op welk vlak dit is, dat bepaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan digitale innovatie of business development. 

Dit alles doe je samen met ongeveer 35 informele, enthousiaste collega’s, waarbij de man-vrouw verhouding goed in balans is. We hechten veel waarde aan teamspirit en streven naar de beste werk/privé balans! 

 

“Dit bedrijf trekt mij door de informele, persoonlijke en prettige sfeer. Hier sta je écht zelf aan het roer van je carrière. Met behulp van diverse ontwikkelingsfaciliteiten word je de kans geboden om mooie carrière stappen te zetten”. Jeroen - Controleleider.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever 'gevestigd in Nieuwegein' is ervan overtuigd dat medewerkers die goed in hun vel zitten en plezier in hun werk hebben beter functioneren. Zij hebben meer energie, durven sneller initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral ook prettiger om mee samen te werken: fijne collega’s dus. Werkgeluk is daarom ook verankerd in de cultuur. Het kantoor is niet voor niets een Great Place to Work. Bij onze opdrachtgever kun je jezelf zijn, heb je autonomie en volop ontwikkelmogelijkheden. De manier van werken is samenwerken en dat in een prettige en moderne omgeving met een positieve sfeer en betrokkenheid bij elkaar.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn de kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is het kantoor gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT-audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

 

Wie ben jij?

 • Je bent beschikbaar voor een Interim opdracht tussen februari 2022 / juni 2022;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • 5+ jaar werkervaring binnen een accountantskantoor op de auditpraktijk; 
 • Je bent in een ver gevorderd stadium van je RA-opleiding; 
 • Leidinggeven gaat je goed af, maar je bent in de eerste plaats een betrokken teamspeler die zich thuis voelt in ons hechte team;
 • Je hebt een gezonde dosis ambitie en bent leergierig ingesteld;
 • In het contact met je klanten luister je goed naar hun wensen. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening. 

 

Wat mag je verwachten?

 • Een laptop en alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 
 • Flexibele werktijden; 
 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 
 • Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s; 
 • Een informele, persoonlijke en prettige sfeer; 
 • Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes. 

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...