user

IntercedentVandaag

1/11/2022


Hectiek, daar hou je van. Even dit mailtje beantwoorden, nog even een belletje doen. Een kandidaat overtuigen van de arbeidsvoorwaarden en werkzaamheden van de opdrachtgever, of andersom, je opdrachtgever overtuigen van de kwaliteiten van je kandidaat.

Druk met zoeken naar kandidaten, manieren om de kandidaten te bereiken, vacatures zoeken of manieren zoeken om jezelf, HetUitzendBureau.nl, je opdrachtgever of je kandidaat zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Voor onze collega’s van Hetuitzendbureau.nl Almelo zoeken wij een Intercedent!

Dat klinkt alsof we zoeken naar iemand met de kwaliteiten en eigenschappen van een snelle verkoper, maar we zoeken iemand anders.

Ons werk vraagt van jou dat je stressbestendig bent, dat je ad hoc kan denken en werken en dat je denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Je bent niet alleen een verkoper, je bent een relatiemanager, een bemiddelaar, een (vacature)tekstschrijver en prater in één.

In onze wereld zijn verschillende functies en mogelijkheden, we praten ook soms in een 360 graden rol, zoals je hierboven ziet, is dat wat we zoeken.

Wie zoeken we?

  • Commercieel ingesteld, een uitdaging ga jij niet uit de weg!
  • Iemand die kan omgaan met tegenslag, niet elke kandidaat wordt aangenomen…
  • Je moet doortastend zijn, een kandidaat kan pas aangeboden worden als je weet wat die kan en wil;
  • Ervaring in een commerciële functie is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands), harde eis!
  • Iemand die niet bang is voor koude acquisitie.

Wat bieden we?

  • Een leuke, leerzame, allround functie;
  • Een passend salaris;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Werken in een klein team met inspraak en ruimte om eigen ideeën uit te werken.

Over HetUitzendBureau.nl Almelo: 

De arbeidsbemiddelaars van Het‌UitzendBureau‌.nl regio Twente bemiddelen in tijdelijke en vaste banen tot en met mbo+ niveau. Wij zijn zelfstandige ondernemers met kennis en ervaring in de regio, maar met een sterke landelijke organisatie achter ons.

Onze specialiteit ligt bij (technische) vakmensen in de volgende sectoren; industrie, productie, bouw, logistiek, schoonmaak en hoveniers. Maar ook voor overige vacatures en payrolling kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Het‌UitzendBureau‌.nl regio Twente staat voor eerlijkheid en transparantie in onze communicatie met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, snelheid en betrokkenheid met onze klanten. Wij zien ons zelf graag als verlengstuk van uw organisatie op het gebied van personeelsvraagstukken en werken met vaste contactpersonen om dit te realiseren.

Een bewezen succesvol concept en een effectieve manier van werken, met de focus op een resultaatgerichte benadering en kwaliteit. Ons eigen ondernemerschap en de drive om succesvol te zijn, tekent onze arbeidsethos en dat maakt ons tot de beste keus als uw bemiddelingspartner voor tijdelijk en/of vast personeel. Wij zijn u graag van dienst.

Het‌UitzendBureau‌.nl is ABU, NEN en VCU gecertificeerd.

Naar de website.

Even op facebook kijken?

Instagram kan ook!

Interesse of vragen?

Bel: 06-24675194

Mail: robert.oudeveldhuis@flexibility.nl