user

Inside Sales MedewerkerVandaag

2/08/2022


Ben je op zoek naar een nieuwe sales uitdaging? Woon je in de regio Zuidoost Brabant of Noord Limburg? Lees dan zeker verder! Een nieuwe uitdaging is mogelijk dichterbij dan je denkt. 

Voor een aantoonbare internationale werkgever in de regio Eindhoven zijn we op zoek naar een Inside Sales Medewerker.


Wat ga je doen?

Als Inside Sales medewerker ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Bij bestaande kansen liggen veel onbenutte kansen . Samen met je collega's van de buitendienst pak je deze kansen op. Je hebt veelvuldig contact met (internationale) klanten binnen diverse branches. Je onderhoudt contacten met klanten en adviseert hen vanuit jouw product- en marktkennis. Je werkt zelfstandig offertes uit, acteert op kansen vanuit  de markt en werkt nauw samen met andere interne afdelingen waaronder engineering, werkvoorbereiding en productie. 

De afdeling Sales bestaat uit een aantal accountmanagers en inside sales medewerkers die nauw met elkaar samenwerken. De afdeling wordt geleid door de Manager Sales. Mocht je graag eens bij een klant op bezoek gaan dan krijg je hiervoor uiteraard alle ondernemersvrijheid. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in de MKB-maakindustrie waarbij je in je functie klantencontacten had en ervaring hebt opgedaan met commerciële vraagstukken. Je hebt een afgeronde commerciële of technische Hbo-opleiding en beheerst over zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschift op een hoog niveau. Je bent ondernemend, klantgericht en maakt snel contact. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het technische product van onze opdrachtgever. 


Wat mag je verwachten?

 

Je treedt middels een jaarcontract direct in dienst bij de opdrachtgever (intentie vast dienstverband). Om de functie goed uit te kunnen oefenen ontvang je een laptop van de zaak en veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je kunt een breed scala aan cursussen en opleidingen volgen. Je komt te werken binnen een toongevend, internationaal MKB bedrijf. Er is veel aandacht voor een gezonde lifestyle waaronder vers fruit, stoelmassages en sportactiviteiten. Evenals voor de balans werk en privé door het aanbieden van flexibele werktijden. Naast hard werken worden er regelmatig bedrijfsuitjes en borrels georganiseerd. Onze opdrachtgever volgt de Metalelektro CAO waardoor je bij een fulltime dienstverband van 39 uur recht hebt op 33.5 vrije dagen per jaar. Je komt te werken in een bedrijf met fijne collega's die op een ontspannen en collegiale manier met elkaar samenwerken. 


 

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Heb je vragen, contact Ilse op 06- 38 41 44 30 of via ilse.sanders@flexibility.nl.

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit