user

Inside sales coördinatorVandaag

1/11/2022

Een afwisselende, internationale functie waarbij geen een dag hetzelfde is. Je bent bereid om zowel op kantoor als op afstand te werken. Incidenteel bezoek je klanten en/beurzen. Ben je servicegericht ingesteld en beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits? Lees dan zeker verder!

Wat wordt er van jou verwacht als Inside sales coördinator

Je biedt ondersteuning bij offertes waarbij je samenwerkt met andere business units binnen Nederland, UK en de VS. En onderhoudt intensief contact met het interne verkoopteam in de VS op het gebied van marketing, vrachtzendingen, doorlooptijden, reserve onderdelen en de algemene bedrijfsafstemming. Je ondersteunt en monitort het ERP-systeem met betrekking tot de productielijn en bent verantwoordelijk voor het genereren van artikelcodes in SAP. Je houdt lijsten bij van beschikbare machines en verbruiksartikelen.

  • Je ondersteunt en bewaakt intercompany zendingen en biedt ondersteuning bij het verzenden van goederen naar klanten
  • Je ondersteunt en monitort het ERP-systeem met betrekking tot de productielijn en bent verantwoordelijk voor het genereren van artikelcodes in SAP.
  • Je ondersteunt de afdelingen marketing, verkoop, inkoop en klantenservice met betrekking tot vragen over het product en met de afdeling techniek tot reserveonderdelenprogramma (gekoppeld aan ERP) en offertetaken.

Wat wij het liefst van jou terugzien in het gesprek?
Je hebt minimaal 2 - 5 jaar ervaring in de verkoopadministratie in de internationale maakindustrie/ logistieke omgeving en hebt ervaring met het werken op afstand. Je werkt detailgericht en bent in staat snel te schakelen tussen taken, projecten en afdelingen en hierin het overzicht te bewaken. En prioriteiten te stellen. Je bent in staat om onder druk te werken en beschikt over sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden,. Je bent in staat om zelffstandig te werken maar werkt wel graag voor en samen met collega's.  Je beschilkt over schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits.  Beheersing van een vierde Europese taal heeft de voorkeur maar is geen must.  MS Office waaronder Excel en ERP-systemen zijn jouw niet vreemd. Kennis van SAP heeft de voorkeur maar is geen vereiste. 

Bereikbaarheid opdrachtgever
De opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven  wat goed te bereiken is met veel parkeermogelijkheden. 

Ben jij enthousiast en zie je de baan helemaal zitten. Solliciteer dan nu en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen!

LEER FLEXIBILITY KENNEN!

Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...

BLIJF OP DE HOOGTE! Klik op onderstaande Links 

LinkedIn Zakelijk  Linkedin Contactpersoon vacature Vacatures automotive |