user

Innovatieve senior fullstack developer voor Fringe Company in Deventer.Vandaag

19/09/2022


Onze opdrachtgever, Fringe Company in Deventer, is een softwareproducent voor de onderwijssector. Het bedrijf telt ca. 20 medewerkers en groeit. De standaardsoftware die het bedrijf produceert is bestemd voor maatschappelijke organisaties en heeft honderdduizenden gebruikers. De organisatie werkt nu aan een nieuwe applicatielijn. Het gaat om een informele en platte organisatie waar veel ruimte is voor creativiteit en waar samenwerking key is.

De functie
In deze functie werk je mee aan het bouwen van de nieuwe producten. Vanuit jouw senior rol ondersteun je collega’s en groei je samen naar een hoger niveau. Je hebt een sleutelrol in de technische verbeteringen en vernieuwingen van de verschillende SaaS oplossingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere verbetering van de  architectuur en de ontwikkelmethodiek. Daarbij kijk je continue naar nieuwe tools en technieken die ingezet kunnen worden.

De organisatie werkt o.b.v. principes als DDD, TDD, continous deployment en trunk based development. Bij echt complexe uitdagingen kiest men voor interventies als mob programming. Men werkt ook vanuit het no estimates principe.

De techniek die wordt gebruikt is Kotlin en de laatste PHP-versie binnen een Kubernetes/GCP omgeving. Dit wordt ondersteund met tools als Elasticsearch, Docker en Redis. De User Interface is gebouwd in Angular 9.x.

Er wordt in het ontwikkelteam geen onderscheid gemaakt tussen frontend, backend en DevOps rollen.

Wij vragen
Je beschikt over een relevant studie op HBO/WO niveau en meerjarige ervaring in een relevante context. Je hebt ruime ervaring met de ontwikkeling van (mobiele) webapplicaties. Je hebt ruime ervaring met fullstack software development in PHP.
Je hebt een creatieve en innovatieve persoonlijkheid die kritisch kan kijken naar bestaande structuren en processen. Je hebt een agile manier van denken en automatiseert zoveel mogelijk terugkerende handelingen. Je hebt ervaring met test driven development en continuous deployment. Je werkt graag in een informele omgeving en je kunt goed samenwerken. Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken.

Wij bieden
Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie en informele en open cultuur. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Onze opdrachtgever biedt mogelijkheden als het gaat om thuiswerken. Er worden zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.