user

InkoperVandaag

1/08/2022


Voor een organisatie in Raamsdonksveer zijn we, ter uitbreiding van de organisatie, op zoek naar een Inkoper. Samen met je vier collega’s ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de organisatie.

Je bent eerste aanspreekpunt voor de leveranciers, gevestigd in zowel in Europa als Azië. Het contact vind voornamelijk per mail en telefonisch plaats maar soms op locatie bij de eigen organisatie of bij de klant. Jij voert zelf de gesprekken en zorgt voor een gedegen voorbereiding.

Daarnaast heb je een breed pakket aan taken. Denk daarbij aan het aanvragen en controleren van offertes, het uitschrijven van tenders, het maken van vergelijkingen en het onderhandelen over de prijs, kwaliteit en leveringscondities. Na het plaatsen van de order bewaak je de levertijden en ben je verantwoordelijk tot en met het ontvangst van de goederen. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt en houdt hierover contact met de logistieke partners. Je beheert en onderhoudt het artikelstambestand en verzorgt periodieke rapportages.

Functie-eisen voor de functie van Inkoper:

  • HBO-werk- en denkniveau, NEVI is een pré;
  • Enige jaren relevante opgedane ervaring;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van Excel of bereid om zich eigen te maken;
  • Accuraat, commercieel- en klantgericht ingesteld.

Aanbod voor de functie van Inkoper:

Je komt te werken in een groeiende organisatie met een informele sfeer. Je gaat direct in dienst bij de organisatie met een jaarcontract. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en opgedane werkervaring en ligt tussen de € 2600,- en € 3300,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, middels opleidingen maar ook op persoonlijk vlak.