user

Heftruckchauffeur/MagazijnmedewerkerVandaag

16/06/2021

Heb jij affiniteit met bouwmaterialen en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou! Wegens uitbreiding van ons team in Denekamp zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven

HEFTRUCKCHAUFFEUR/MAGAZIJNMEDEWERKER (M/V)

Wie zijn wij?

Sleiderink Hout en Bouwmaterialen staat klaar voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Wat je ook nodig hebt voor je verbouwing; bij Sleiderink ben je aan het juiste adres! Met vestigingen in Denekamp en Oldenzaal heeft Sleiderink naam gemaakt in Twente, maar uiteraard staan wij ook klaar voor klanten uit andere regio’s!

Wat zullen jouw werkzaamheden zijn?

Als heftruckchauffeur/magazijnmedewerker vervul jij diverse taken binnen ons bedrijf. Zo ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst en afgifte van goederen. Jij zorgt ervoor dat de klanten de juiste producten mee naar huis krijgen en zorgt er met jouw enthousiasme voor dat ze met een glimlach ons pand verlaten. Je kunt zelfstandig werken, maar ook anderen aansturen. Om de magazijnprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat het magazijn netjes en opgeruimd is. Ook hier draag jij zorg voor, evenals voor de voorraadinventarisatie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je werkt graag samen met je collega’s om het beste resultaat te behalen, maar je bent ook goed in staat om zelf dingen op te lossen.
  • Uiteraard verwachten wij niet van je dat je alles al weet, maar enige kennis van bouwmaterialen (bijvoorbeeld opgedaan tijdens studie of stage) is wenselijk.
  • Heb je een heftruckcertificaat? Dan is dat mooi meegenomen! Ben je nog niet in het bezit van zo’n certificaat, maar ben je wel bereid deze te behalen? Dan zorgen wij ervoor dat je de kans krijgt om binnen ons bedrijf alsnog je heftruckcertificaat te behalen!

Wat bieden wij je?

Wanneer je bij ons komt werken, dan kom je in een jong en enthousiast team terecht. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Er heerst een open cultuur en een gezellige werksfeer. Het betreft een fulltime aanstelling in ploegendienst; je zult afwisselend overdag en ’s avonds werken. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en kun jij niet wachten om te beginnen? Stuur ons dan je motivatie met CV en wie weet word jij dan onze nieuwe collega! Je kunt je sollicitatie per e-mail verzenden naar info@sleiderink.nl.

Voor inhoudelijke vragen omtrent deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Martijn Nijhuis 06-43021942.